Tuto 157 Posted April 16, 2013 Jutarnji pozdrav ekipici! Uspješan i ugodan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 16, 2013 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 16, 2013 Pozdrav svima i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 16, 2013 koja tri? daj da prepisemo nesto Delpjero, izvini nisam sinoc vidio tvoje pitanje...sad je proslo, noi ispalo bi dobro da se prepisalo, naime odigrao sam na karju cetiri para, od kojih su tri prosla a jedan ponisten jer igra veceras...dakle cisti plus..ovo su bili moji tipovi : Cincinati - Phila 1; Oakland - Houston 1; Colorado - Mets Ponisteno; i Miami - Washington 2 - ovaj sam i ja prepisao od drugog korisnika...dakle svi prosli osim jednog ponistenog... a veze nemam sa ovim sportom, ne znam ni pravila, ja sam ovo postavljao po nekom nazovi osjecaju ili sto bi mi bosanci rekli neka "šuhva" :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 16, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 16, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted April 16, 2013 dobar dan :14clover: Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 16, 2013 pozdrav svima, i srrecno veceras u kladjenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 16, 2013 Delpjero, izvini nisam sinoc vidio tvoje pitanje...sad je proslo, noi ispalo bi dobro da se prepisalo, naime odigrao sam na karju cetiri para, od kojih su tri prosla a jedan ponisten jer igra veceras...dakle cisti plus..ovo su bili moji tipovi : Cincinati - Phila 1; Oakland - Houston 1; Colorado - Mets Ponisteno; i Miami - Washington 2 - ovaj sam i ja prepisao od drugog korisnika...dakle svi prosli osim jednog ponistenog... a veze nemam sa ovim sportom, ne znam ni pravila, ja sam ovo postavljao po nekom nazovi osjecaju ili sto bi mi bosanci rekli neka "šuhva" :) alal ti plajvaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 16, 2013 Bayern razbio Wolfsburga sa 6:1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 17, 2013 laku noc ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites