Tuto Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Jutarnji pozdrav ekipici! Uspješan i ugodan dan! Quote
Almiric Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 koja tri? daj da prepisemo nesto Delpjero, izvini nisam sinoc vidio tvoje pitanje...sad je proslo, noi ispalo bi dobro da se prepisalo, naime odigrao sam na karju cetiri para, od kojih su tri prosla a jedan ponisten jer igra veceras...dakle cisti plus..ovo su bili moji tipovi : Cincinati - Phila 1; Oakland - Houston 1; Colorado - Mets Ponisteno; i Miami - Washington 2 - ovaj sam i ja prepisao od drugog korisnika...dakle svi prosli osim jednog ponistenog... a veze nemam sa ovim sportom, ne znam ni pravila, ja sam ovo postavljao po nekom nazovi osjecaju ili sto bi mi bosanci rekli neka "šuhva" :) Quote
delpjero Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 pozdrav svima, i srrecno veceras u kladjenju Quote
delpjero Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Delpjero, izvini nisam sinoc vidio tvoje pitanje...sad je proslo, noi ispalo bi dobro da se prepisalo, naime odigrao sam na karju cetiri para, od kojih su tri prosla a jedan ponisten jer igra veceras...dakle cisti plus..ovo su bili moji tipovi : Cincinati - Phila 1; Oakland - Houston 1; Colorado - Mets Ponisteno; i Miami - Washington 2 - ovaj sam i ja prepisao od drugog korisnika...dakle svi prosli osim jednog ponistenog... a veze nemam sa ovim sportom, ne znam ni pravila, ja sam ovo postavljao po nekom nazovi osjecaju ili sto bi mi bosanci rekli neka "šuhva" :) alal ti plajvaz Quote
Recommended Posts