PERKAN 18 Posted April 21, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted April 21, 2013 pozdrav svima imam jedno glupo pitanje nemogu naći prijave za svibanj Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted April 21, 2013 Dobar dan i sretno svima...snježana,vjerojatno još nisu otvorene prijave... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted April 21, 2013 Pozdrav svimaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 21, 2013 (edited) imam jedno glupo pitanje nemogu naći prijave za svibanj Pitanje je na mjestu i zahvaljujem na njemu. Otvorene su prijave H2H - betspace.com za svibanj 2013. Edited April 21, 2013 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 21, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted April 21, 2013 Goran stao na 18 u nizu,šteta za jučer...čestitam majstore Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 21, 2013 Lepo mu rekao da se mane piva ( od 2 l ).... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 21, 2013 Pozdrav svima. A, morao je i taj niz jednom stati. Iskreno, i mene je začudilo da sam pogodio 18 dana za redom. Da sam na kladionici ulagao samo na taj par koji sam igrao na natjecanju ( sav dobitak od prethodnog dana ) sada bih imao preko 10.000 Kn. Za Doncester sam mislio da prolazi 100 % jer su domačini trebali pobjedu za viši rang , ali sam se zaje... Danas kreće nova dobitna serija Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 21, 2013 ajmo sijena, bolonja,,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 21, 2013 Pozdrav svima. A, morao je i taj niz jednom stati. Iskreno, i mene je začudilo da sam pogodio 18 dana za redom. Da sam na kladionici ulagao samo na taj par koji sam igrao na natjecanju ( sav dobitak od prethodnog dana ) sada bih imao preko 10.000 Kn. Za Doncester sam mislio da prolazi 100 % jer su domačini trebali pobjedu za viši rang , ali sam se zaje... Danas kreće nova dobitna serija u svakom slucaju svaka ti cast i cestitke sa moje strane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 21, 2013 Pozdrav svima. A, morao je i taj niz jednom stati. Iskreno, i mene je začudilo da sam pogodio 18 dana za redom. Da sam na kladionici ulagao samo na taj par koji sam igrao na natjecanju ( sav dobitak od prethodnog dana ) sada bih imao preko 10.000 Kn. Za Doncester sam mislio da prolazi 100 % jer su domačini trebali pobjedu za viši rang , ali sam se zaje... Danas kreće nova dobitna serija mijenjaj pivu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 21, 2013 Zakon broj 1 - samo Ožujska, Quote Share this post Link to post Share on other sites