Tuto 157 Posted April 23, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 23, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 23, 2013 Da li je netko zainteresiran za odlazak na Mars ? http://danas.net.hr/znanost/traze-se-ljudi-koji-ce-napustiti-zemlju-i-umrijeti-na-marsu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 23, 2013 Otvorene su prijave H2H - betspace.com za svibanj 2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 23, 2013 Da li je netko zainteresiran za odlazak na Mars ? http://danas.net.hr/znanost/traze-se-ljudi-koji-ce-napustiti-zemlju-i-umrijeti-na-marsu Znati ću sljedeći mjesec, pa se ovisno o rezultatu i prijavim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 23, 2013 Dobar dan , pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted April 23, 2013 Legao Bonus na Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted April 23, 2013 Legao Bonus na Unibet baš sam htio napisati obavijest da provjerite račune Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 23, 2013 baš sam htio napisati obavijest da provjerite račune Potvrdjujem iako ujutro kad sam postavljao parove jos nije bilo nista. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 23, 2013 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 23, 2013 Legao Bonus na Unibet I napomena da se moze povuci odmah bez ikakvih uvijeta. Slucajno otkrio kad sam isao na isplatu da vidim kad ce mi reci da ne mogu i koji su uvijeti oktretanja bonusa. Na kraju isplatio na Skrill bez da me "zaustavio" u tome. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 23, 2013 I napomena da se moze povuci odmah bez ikakvih uvijeta. Slucajno otkrio kad sam isao na isplatu da vidim kad ce mi reci da ne mogu i koji su uvijeti oktretanja bonusa. Na kraju isplatio na Skrill bez da me "zaustavio" u tome. pa zar nije lepse igrati malo pa ev. poduplati?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 23, 2013 pa zar nije lepse igrati malo pa ev. poduplati?? Ovo je bilo "slucajno", a kao sto sam i prije rekao vec se duze vrijeme ne kladim. A ako je ikako moguce Unibet cu izbjegavati do kraja zivota nakon sto su mi uskratili onaj rucni sat koji sam dobio na poker promociji. Quote Share this post Link to post Share on other sites