c4nton4 20 Posted April 27, 2013 Sretan Rođendan Perkan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted April 27, 2013 Pozdrav svima Srecan rodjendan Majstore Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 27, 2013 imal piva u kafani Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 27, 2013 srecan rodjendan saborcu u borbi protiv kladionica,,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 27, 2013 Odlična vijest za sve navijače Medveščaka: http://www.index.hr/sport/clanak/predsjednik-khla-medvescak-je-nas-novi-clan/674891.aspx Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 27, 2013 ajmo partizan Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 27, 2013 Ispravka para, bio je dvoznak ali sam pogresno napisao, evo update u ovom momentu: Naziv kladionice: bet-at-home Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 18:30 Naziv para: Newcastle United - Liverpool FC Tip para: 1X Tečaj: 1.590 Ev. dobitak: 6.590 Ev. gubitak: 1.590 Promašaj decenije Sad nek ti Tuto obriše profil i vrati člansku knjižicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 27, 2013 Hvala svima na cestitkama, ali bih vise voleo da godine idu unazad sad,nego napred. Jos jednom hvala svima i puno uspeha u kladjenju.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 27, 2013 Hvala svima na cestitkama, ali bih vise voleo da godine idu unazad sad,nego napred. Jos jednom hvala svima i puno uspeha u kladjenju.. Pa moglo bi i to - unazad . Krenemo recimo od 150 , pa bi onda čestitke bile - Srećan rođendan i da uđeš u minus. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 27, 2013 Ja bih da iskoristim ovaj forum i da se javno zahvalim sledećim timovima: MTK Budapest, ES Setif, FC Mika, Al-Hadd, Gent, Universitario, AFC Wimbledon, Guangzhou, Bielefeld i Livingston jer su danas pobedili u svojim susretima. Sve što sam danas odigrao - prošlo je. Da je tako svaki dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 27, 2013 a ja bi iskoristio ovaj post da zamolim da mi se poništi prijava u H2H jerbo sam zaboravio da se radi o betspace..plus da se pozdravim s ekipom do daljnjega jerbo nemam vremena za forumiranje. Pozz od mene do jeseni, zime..iduće godine.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 27, 2013 a ja bi iskoristio ovaj post da zamolim da mi se poništi prijava u H2H jerbo sam zaboravio da se radi o betspace..plus da se pozdravim s ekipom do daljnjega jerbo nemam vremena za forumiranje. Pozz od mene do jeseni, zime..iduće godine.. Da nećeš možda da se ženiš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 27, 2013 Da nećeš možda da se ženiš? ode u casne sestre a tamo je kladjenje zabranjeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted April 27, 2013 a ja bi iskoristio ovaj post da zamolim da mi se poništi prijava u H2H jerbo sam zaboravio da se radi o betspace..plus da se pozdravim s ekipom do daljnjega jerbo nemam vremena za forumiranje. Pozz od mene do jeseni, zime..iduće godine.. Nećeš izdržati ni do ljeta... ove godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites