Jump to content
Sign in to follow this  
Goran1

29.04.2013.

Recommended Posts

Vrijeme odigravanja: 03:35
Naziv para: OKC Thunder @  HOU Rockets
Tip para: Over  206,5 poena
Tečaj: 1.950

:icon_eek:

Baseball, MLB02:10  CET (30/04/2013)Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates(MoneyLine)Pick: Milwaukee Brewers  :uredu: Odd: 1.82Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se na Miller Park, (Milwaukee, Wisconsin) igra meč između domaćih Brewersa(12-11) i gostujućih Piratesa(15-10)...Brewersi posle lošeg starta su zaigrali fantastično i došli do pozitivnog skoradok su i Pirati odlično počeli sezonu i čak vode u diviziji.Ja bi pored svega večeras dao prednost domaćinu i uzeću ih ML za jači ulog dok ću probati i hendikep za niži ulog.Večeras na moundu za MIL: Yovani Gallardo (2-1, 4.97) dok za PIT: Wandy Rodriguez (2-0, 1.66) i pored fantastičnog starta sezone Rodrigueza ja bi večeras dao prednost Gallardu.Gallardo prvi pičer u rotaciji domaćina svakakopičer sa ogromnim potencijalom nije baš sjajno otvorio sezonu ali nesumnjam da će pružiti daleko bolje partije on u karijeri sa Piratima ima fantastičnu statistiku 9-2 2,59 nadam se i večeras nastavku tradicije.Sa druge strane Rodriguez svakako sasvim dobar pičer ali ipak nije on pičer koji može toliko u kontinuitetu da pruža sjajne partije i očekujem da polako počne da pada to je krenuo već na zadnjem meču u Filadelfiji gde se dokraja još i izvukao a večeras mislim da bi mogao biti dohvaćen. U karijeri sa Mil. ima negativan skor 8-9 3,80 odigrao je ogroman broj mečeva i hiteri domaćina ga dosta dobro poznaju i večeras su izlaze sa odličnim timomkoji u ovom trenutku mogu da izvedu gde su lineup namestili protiv levorukog bacača -  1. Norichika Aoki (L) RF2. Jean Segura ® SS3. Ryan Braun ® LF4. Jonathan Lucroy ® C5. Rickie Weeks ® 2B6. Carlos Gomez ® CF7. Yuniesky Betancourt ® 3B8. Martin Maldonado ® 1B9. Yovani Gallardo ® PIako i dalje bez par startnih hitera Mil. udarači igraju sasvim dobro i ja bi im večeras dao blagu prednost.Dok za Pirate -  1. Starling Marte ® LF2. Russell Martin ® C3. Andrew McCutchen ® CF4. Garrett Jones (L) RF5. Gaby Sanchez ® 1B6. Pedro Alvarez (L) 3B7. Brandon Inge ® 2B8. Clint Barmes ® SS9. Wandy Rodriguez (S) PIako hiteri gostiju u zadnje vreme su u formi posebno na zadnja dva meča sa Cardinalsima ali mislim da su se možda malo i ispraznili i ako Gallardo bude imaoveče mogli bi da ostanu na malom broju ranova.Po meni jedina prednost gostiju večeras može biti bolji bulpen.Kako god bilo uzimam pobedu Brewersa i ML i u hendikepu....!!!

Edited by Crni