igoric69 6 Posted April 30, 2013 (edited) KošarkaNBA02:00 Denver Nuggets vs Golden State Warriors (handicap)Tip: Golden State Warriors +7.5 Kvota: 2.00GSW ne gubi sa 8 i više razlike Edited May 1, 2013 by igoric69 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 1, 2013 (edited) BejzbolMLB18:40 Miami Marlins - New York Mets(Money Line)Tip: New York Mets Kvota: 1.770 Edited May 1, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted May 1, 2013 (edited) Košarka NBA 03:30 Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets (handicap) Tip: Houston Rockets +8.5 Kvota: 2.03 Houston ne gubi s 9 i više razlike Edited May 2, 2013 by igoric69 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 1, 2013 (edited) BejzbolMLB01:05 Cleveland Indians - Philadelphia Phillies(Money Line)Tip: Philadelphia Phillies Kvota: 1.700 Edited May 2, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 2, 2013 Dobar početak..... Micha,kako je sada.....Iz svakog foruma samo dvojica dobiju nagrade??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 2, 2013 Dobar početak..... Micha,kako je sada.....Iz svakog foruma samo dvojica dobiju nagrade??? Da. Upravo tako. Za maj kad osvojimo prvo mesto ide nagrada na 2 člana, a mi se posle međusobno delimo , šta kome koliko i kako. Ovaj mesec ide na tvoj i moj racun, a sledeći na neku drugu dvojicu. . Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 2, 2013 Da. Upravo tako. Za maj kad osvojimo prvo mesto ide nagrada na 2 člana, a mi se posle međusobno delimo , šta kome koliko i kako. Ovaj mesec ide na tvoj i moj racun, a sledeći na neku drugu dvojicu. . Onda bi morali svaki forum imati najviše 3 ekipa po dvije osobe....i to je to.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted May 2, 2013 (edited) Košarka Češka liga 18:00 BC Kolin - NH Ostrava (-5.0) Tip: 2 Kvota: 1.91 Pobjeda Ostrave od min. 6 razlike,u slučaju 5 razlike tip je void Edited May 2, 2013 by igoric69 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 2, 2013 Zašto? Šta je problem kao sada za april , da nagrada ide na 2 člana, a mi to medjusobno obrnemo i podelimo kako se dogovorimo. Jeste da je najbolje svakom svoje, ali to su neki uslovi sponzora, a imaju i uslov da jjedan takmičar može najviše 3X da osvoji bonus, tako da kad bi se svima delilo , mi u julu nebi mogli da osvojimo nista. Još ako se uzme uslov 1bet za okretanje bonusa, a to je 5 puta na kvotu 1.60 ili manju, to mu dodje da je ovo skoro pa pravi novac, cak i možda i bolje. A ovaj tvoj predlog , to onda ne bi bilo takmičenje foruma već dvojaca bez kormirala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 2, 2013 (edited) FudbalSrbija 119:00 FK JagodinavsCrvena ZvezdaTip: 2Kvota: 2 2-3 Edited May 2, 2013 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 2, 2013 Zašto? Šta je problem kao sada za april , da nagrada ide na 2 člana, a mi to medjusobno obrnemo i podelimo kako se dogovorimo. Jeste da je najbolje svakom svoje, ali to su neki uslovi sponzora, a imaju i uslov da jjedan takmičar može najviše 3X da osvoji bonus, tako da kad bi se svima delilo , mi u julu nebi mogli da osvojimo nista. Još ako se uzme uslov 1bet za okretanje bonusa, a to je 5 puta na kvotu 1.60 ili manju, to mu dodje da je ovo skoro pa pravi novac, cak i možda i bolje. A ovaj tvoj predlog , to onda ne bi bilo takmičenje foruma već dvojaca bez kormirala. Micha, meni se ne ide za nagradu.....mogu pitati i dati prijedlog??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 2, 2013 Naravno Robert, svaki predlog i sugestija je uvek dobrodošla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 2, 2013 Dobro sam počeo na MNF..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 2, 2013 BejzbolMLB20:10 Kansas City Royals - Tampa Bay Rays(Team Runs)Tip: Tampa Bay Rays Over 3.5 Kvota: 2.010Tampa daje više od 3.5 poena na meču Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted May 2, 2013 Dosad 3 pogođena,stanje oko +300... Quote Share this post Link to post Share on other sites