Jump to content

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam danas pogodio ali smeta mi moj broj parova iz 1bet.com....Ja sam najmanje 13 parova napisao iz 1 bet. i ne 11 kako imam na tabeli....

Greška je u tabeli za jedan. Ono je tabala za 26.5. i  do tad si imao 12,a ne 11 parova sa 1bet. I ako dodamo danasnji i jučerašnji ukupno imaš 14 odigranih sa 1bet.  

Poslacu Mirku poruku da ponovo proveri i ispravi. 

Posted (edited)

Tenis
Atp
11:00 Daniel Gimeno-Traver (ESP)-vs-Viktor Troicki (SRB)
Tip: over 39.5 gem
Kvota: 1.935
Posted Image

:uredu:

:icon_eek:  Ja ovim tipom imam tacno  15  parova iz Posted Image

Edited by PERKAN
Posted

Još jedan par odigram i završim do septembra natjecanje u svim forumama gdje god igram....Svima u MNF želim puno sreće i osvojite što više prvih mjesta....Vidimo se septembra!!

Posted

Momci , stvari stoje ovako:

Vodimo , može se reći ubedljivo. Imamo + 1509,7 bodova , bez Robertovog tenisa koji je pomeren za sutra prepodne, a naši jedini konkurenti ( kladionicarforum) imaju + 655 bodova. Tako da najverovatnije ponovo osvajamo prvo mesto.  

Za sutra predlažem da se ništa ne igra , da vidimo šta će oni uraditi,mada mislim da će sutra biti veliko zatišje. 

Pošto sigurno osvajamo nagradu i najveovatnije prvu ( 100e) , mislim da bi vec mogli da razmišljamo o podeli plena.  

Kao što znate ,mora da se deli na samo dva dela, a mi posle medjusobom da to raspodelimo.  Prvo treba da vidimo na cije ce racune da to bude ( osim na moje i Robertovo) 

Ako imate predloge oko podele , dajte ih.

Posted

Da se oglasim. Nisam zainteresiran za otvaranje još jednog računa na kladionici koja više nije sponzor (bar sam tako shvatio tekst o sponzorstvu za lipanj). Ovaj put bio bih zahvalan dobroj duši koja bi mi nakon okretanja ukoliko štogod bude na računu dostavi na moj Skrill (moneybookers) samo 10€ za putne troškove. Ako ne bude, nikom ništa.

Pozdrav.

Posted

@ Tuto,  Nisi razumeo.  1bet je sponzor i dalje , a Betspace nije više . 

I za maj , nagrada ide samo sa 1bet. Betspace je bio zadnji put prosli mesec. 

Posted

Bit će da sam pročitao pogrešan tekst. No, meni se i dalje ne otvara novi račun. Imam ih toliko otvoreno da ne stignem konce pohvati, a neke od njih i treba okretati. Pored vođenja foruma i natjecanja ne stignem se brinuti za okretanja. 

Za sada mi je to osnovni problem.

Nadam se da me razumijete. 

@ Tuto,  Nisi razumeo.  1bet je sponzor i dalje , a Betspace nije više . 

I za maj , nagrada ide samo sa 1bet. Betspace je bio zadnji put prosli mesec. 

Posted

Ovaj mesec podela će ići ovako:

Na Perkanov račun : Tuto, Perkan i ja,

a na Igoricev : Igoric, Crni i Robert.