mostovoj 44 Posted May 1, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 20:45Naziv para: Barcelon(-2+)-BayernTip para: viseTečaj: 1.550 0-3 Edited May 1, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 1, 2013 (edited) Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 20:45Naziv para: FC Barcelona - Bayern Munchen/Penalty Kick awardedTip para: YesTečaj: 2.800 Edited May 1, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted May 1, 2013 #1 0/0 Fudbal/Nogomet -, Liga Prvaka 20:45 Barcelona - Bayern Tip: Under 3,5 goals Kvota: 1,67 Bet365 Analiza: Nakon što smo sinoć saznali prvog finalistu Lige Prvaka ekipu iz Dortmunda, večeras nas očekuje još jedan sjajan meč između Barcelone i Bayerna. Bayern ima veliko vodstvo iz prve utakmice od čak 4:0, večeras će Barca juriti iznenađenje, ali Bayern je dovoljno čvrsta momčad koja može podnijeti pritisak i mislim da ćemo gledati Njemačko finale. Barcelona će krenuti siloviti, ali teško će probiti bedem Bavaraca, ako im ne bude išlo u prvih desetak minuta, Bavarci će ih ušutkati i igrati igru koju njima odgovara. Barcelona je nekako kreativno ispražnjena, a nisu dovoljno fizički spremni da idu na brzinu i snagu protiv sjajnih Bavaraca. Bayern je trenutno najjača momčad u Europi i mislim da Barceloni u ovoj utakmici neće biti lako pobijediti, a kamoli do vrha natrpati mrežu Bavaraca. Očekujem čvrstu utakmicu, a glavno mjesto radnje sredinu terena i uz to uvijek ide malo golova, točno to očekujem večeras, manje od 4 gola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Johnyboy 0 Posted May 1, 2013 : Aluminij - Publikum Celje Tip Over 2,5 (kw.2,10 OlimpBet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Johnyboy 0 Posted May 1, 2013 Lakhwiya - All-Ettifaq Po meni Bet dana Tip 1 (kw.1,85 sk WinBet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 1, 2013 Vrijeme odigravanja: 20:45Naziv para: Barcelona - BayernTip para: 1Tečaj: 1.830 bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 1, 2013 20:45 Barcelona - Bayern Tip: gol u oba poluvremena Koef: 1,50 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 1, 2013 20:45 Barcelona - Bayern Tip: 2 Koef: 4,20 Suprsport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted May 1, 2013 (edited) Naziv kladionice: GermaniaSportBroj para iz kladionice: 1020Vrijeme odigravanja: 20:45Naziv para: Barcelona - BayernTip para: 1Tečaj: 2.000 Mislim da Barselona ima kvaliteta da pobijedi ali tesko da ce proci, mislim da veceras igraju za cast kluba i navijaca pa bi to po meni bila pobijeda Barsec 8/10... Edited May 1, 2013 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 1, 2013 Vrijeme odigravanja: 20:45Naziv para: : Barcelona-Bayern ( Both teams to Score ? )Tip para: NoTečaj: 2.700 0-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites