snježana Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 koji je namanji koef. za natjecanje u H2H piše u pravilima 1,4, ali možda se nešto promenilo, a meni promaklo Quote
roberth Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 koji je namanji koef. za natjecanje u H2H piše u pravilima 1,4, ali možda se nešto promenilo, a meni promaklo 1,50 Quote
Tuto Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 koji je namanji koef. za natjecanje u H2H piše u pravilima 1,4, ali možda se nešto promenilo, a meni promaklo Promaklo ti šta čitaš stara pravila. Samo pogledaj prvi post u svakoj dnevnoj temi natjecanja i vidjet ćeš da osnove pravila natjecanja tamo pišu, pa tako i koji je najniži tečaj. Uvjek čitaj zadanja pravila. Pozdrav. Quote
Tuto Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 hvala Roberth ti mi uvijek pomažeš Zna on dobro zbog čega to čini. Quote
snježana Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 hvala i tebiTuto, ali ženski poslovi mi ne daju puno vremena, a i klađenje live Quote
Recommended Posts