PERKAN 18 Posted May 4, 2013 Dobro jutro, Na danasnji dan pre 33 godine ,umro je drug Tito, Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 4, 2013 Dobro jutro, Na danasnji dan pre 33 godine ,umro je drug Tito, dobro jutro.... i pred 25 godina moj djeda po majci.... Jučer potpuno crn dan u kladi i to zbog fixa koji sam igrao kao ovdje u natjecanjima.....nadajmo se,da će danas biti polje kao jučer.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 4, 2013 Jutarnji pozdrav ekipici! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 (edited) Dobar dan..Ebase me Penguinsi sinoc stvarno mi neke stvari nisu jasne...Prvo kolo oderu Islanderse 5:0...U drugom kolu jos jaci budu, vrati im se kapiten nakon povrede i odmah u prvoj trecini zabije dva gola, prethodno su zabili iz prvog napada na mecu, gledao tu trecinu, odusevljen njihovom igrom kao i mojim opkladama na njih, nema gdje ih nisam igrao, forumi, za pare na nekoliko kladionica, pisao analize..san me savlada pri rezultatu 3:1 za Penguinse i odlicna napadacka igra...probudim se jutros da vidim koliko sam zaradio kad ono rezultat 3:4 za Islanderse.. sta reci? Edited May 4, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 4, 2013 Dobar dan..Ebase me Penguinsi sinoc stvarno mi neke stvari nisu jasne...Prvo kolo oderu Islanderse 5:0...U drugom kolu jos jaci budu, vrati im se kapiten nakon povrede i odmah u prvoj trecini zabije dva gola, prethodno su zabili iz prvog napada na mecu, gledao tu trecinu, odusevljen njihovom igrom kao i mojim opkladama na njih, nema gdje ih nisam igrao, forumi, za pare na nekoliko kladionica, pisao analize..san me savlada pri rezultatu 3:1 za Penguinse i odlicna napadacka igra...probudim se jutros da vidim koliko sam zaradio kad ono rezultat 3:4 za Islanderse.. sta reci? moja preporuka ti je pittsburgh.penguins@hotmail.com pa trazi od njih objasnjenje iz prve ruke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 moja preporuka ti je pittsburgh.penguins@hotmail.com pa trazi od njih objasnjenje iz prve ruke Zasto na tu adresu,, kada na adresi nadrealista.loncu _poklopac@hotmail.com imam uvijek sva objasnjenja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 4, 2013 To se zove 'bussines'. U završnici se rijetko događa da se susreti završe nakon 2, 3 ili 4 dobivene utakmice (ovisi o sportu i na koliko dobivenih utakmica se igra). Dvorane (igrališta) su pune gledatelja, a to donosi prihod (pogotovo u NHL-u i NBA) i uglavnom se ne dozvoljava momčadima (prešutno) da se izgube prihodi sa dvije ili više utakmica. Znači i faktor 'bussines' se mora kod oklada (uplata) uzimati u obzir. Tako to biva u završnicama (iznenađenja), a sve navedeno je pronađeno i pročitano 'Off the records'. Dobar dan..Ebase me Penguinsi sinoc stvarno mi neke stvari nisu jasne...Prvo kolo oderu Islanderse 5:0...U drugom kolu jos jaci budu, vrati im se kapiten nakon povrede i odmah u prvoj trecini zabije dva gola, prethodno su zabili iz prvog napada na mecu, gledao tu trecinu, odusevljen njihovom igrom kao i mojim opkladama na njih, nema gdje ih nisam igrao, forumi, za pare na nekoliko kladionica, pisao analize..san me savlada pri rezultatu 3:1 za Penguinse i odlicna napadacka igra...probudim se jutros da vidim koliko sam zaradio kad ono rezultat 3:4 za Islanderse.. sta reci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 4, 2013 Zasto na tu adresu,, kada na adresi nadrealista.loncu _poklopac@hotmail.com imam uvijek sva objasnjenja? opet ruka sama leti da napise... neznam sta da radim sa njom u ova doba, sinoc si me uputio al sta danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 To se zove 'bussines'. U završnici se rijetko događa da se susreti završe nakon 2, 3 ili 4 dobivene utakmice (ovisi o sportu i na koliko dobivenih utakmica se igra). Dvorane (igrališta) su pune gledatelja, a to donosi prihod (pogotovo u NHL-u i NBA) i uglavnom se ne dozvoljava momčadima (prešutno) da se izgube prihodi sa dvije ili više utakmica. Znači i faktor 'bussines' se mora kod oklada (uplata) uzimati u obzir. Tako to biva u završnicama (iznenađenja), a sve navedeno je pronađeno i pročitano 'Off the records'. Upravo to sto kazes Tuto, ja sam upravo to pomislio nebrojeno puta u vrijeme kada sam aktivno pratio NBA, gledao sve meceva koji su bili na TV-u, i prosto se po defaultu desavalo da tadasnji Bullsi, Lakersi, Spursi, Rocketsi, u vrijeme dominacije u play off-obavezno izgube gostujuci mec ili dva cak i tri da bi izborili zadnji mec pred svojom publikom, i tada obavezno oderu i prodju...sjecam se i sada nekoliko takvih primjera cak i u vrijeme slavnih Bullsa sa Jordanom...vjerovatno je isti recept i u NHL-u...e sad cu da probam kontru, dakle Vancouver Canucksi su izgubili prva dva meca kuci, sad cu na njih da odigram...da vidimo ima li tog bussinesa ebo ih da ih ebo (da izvines) :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 opet ruka sama leti da napise... neznam sta da radim sa njom u ova doba, sinoc si me uputio al sta danas Danas promijeni ruku hahhahahhaha :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 4, 2013 Upravo to sto kazes Tuto, ja sam upravo to pomislio nebrojeno puta u vrijeme kada sam aktivno pratio NBA, gledao sve meceva koji su bili na TV-u, i prosto se po defaultu desavalo da tadasnji Bullsi, Lakersi, Spursi, Rocketsi, u vrijeme dominacije u play off-obavezno izgube gostujuci mec ili dva cak i tri da bi izborili zadnji mec pred svojom publikom, i tada obavezno oderu i prodju...sjecam se i sada nekoliko takvih primjera cak i u vrijeme slavnih Bullsa sa Jordanom...vjerovatno je isti recept i u NHL-u...e sad cu da probam kontru, dakle Vancouver Canucksi su izgubili prva dva meca kuci, sad cu na njih da odigram...da vidimo ima li tog bussinesa ebo ih da ih ebo (da izvines) :) znaci trecu utakmicu igram keca na Sharkse, hvala Almire Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 znaci trecu utakmicu igram keca na Sharkse, hvala Almire Nema na cemu...tako ja uklanjam konkurenciju, navedem ih da sami sebe zaebu :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted May 4, 2013 taman ispunim skriptu i stavim Stuttgard ali Almiric me preduhitrio Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 4, 2013 Tuto , i ovaj mesec nastavio sa odlicnim tipovima na MLB. Ovo je jedini sport koji nikada nisam pratio niti znam pravila niti me iskreno interesuje.samo sam sredinom 4 meseca otvorio racun na Pinnacle i uplatio neku sicu i posle toga samo ispratim uvece Tuto-ov tip i ujutru evo para na Rn. Quote Share this post Link to post Share on other sites