silly_bet Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Gomez 1:1 Imam utisak da se oni zajebavaju, po reakcijama izgleda kao da igraju prijateljsku utakmicu. Šteta što nisam stavio nešto na golove. Quote
Almiric Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Gomez 1:1 Imam utisak da se oni zajebavaju, po reakcijama izgleda kao da igraju prijateljsku utakmicu. Šteta što nisam stavio nešto na golove. Kombinovani sastavi oba tima...cuvaju se za finale Lige prvaka Quote
Almiric Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 NY Islanders su po tradiciji nezgodni za Pittsburgh u završnici. I mene je zavarala prva utakmica i pomislio sam da će biti metla, međutim uspeo sam juče da se uzdržim od opklade, mada me vuklo na over. Čudni su Pingvini, znaju da zeznu kad se najmanje nadaš. Ubili su ih u prvoj trecini a onda ne znam sta se desilo Quote
Nadrealista Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Gomez 1:1 Imam utisak da se oni zajebavaju, po reakcijama izgleda kao da igraju prijateljsku utakmicu. Šteta što nisam stavio nešto na golove. nije valjda da si ocekivo da se ganjaju i udaraju a nijednim netreba... Quote
silly_bet Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 nije valjda da si ocekivo da se ganjaju i udaraju a nijednim netreba... Nisam, ali reakcija golmana nikakva, odbrambenih igrača nikakva, Gomez se nešto posebno nije ni radovao što je dao gol, kao da je trening. Quote
Almiric Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 nije valjda da si ocekivo da se ganjaju i udaraju a nijednim netreba... Nisam, ali reakcija golmana nikakva, odbrambenih igrača nikakva, Gomez se nešto posebno nije ni radovao što je dao gol, kao da je trening. Nisi valjda ocekivao da ce te Nadrealista nesto pametnije pitati? Quote
roberth Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Dobro veče.... Juče Gloria Bistrita, danas Sparta Praga, a sutra???? :smile_redcard: Quote
silly_bet Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Kakav je divljak Rafinha. Nebitna utakmica, a on kao da se radi o borbi na život i smrt. Quote
delpjero Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Dobro jutro, Na danasnji dan pre 33 godine ,umro je drug Tito, bokte pa ja imam vec toliko... Quote
Recommended Posts