Catalonec4ever 0 Posted May 4, 2013 Pozdrav svima, sretno danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted May 4, 2013 Pozdrav svima, sretno danas Takođe Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted May 4, 2013 Gomez 1:1 Imam utisak da se oni zajebavaju, po reakcijama izgleda kao da igraju prijateljsku utakmicu. Šteta što nisam stavio nešto na golove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 Gomez 1:1 Imam utisak da se oni zajebavaju, po reakcijama izgleda kao da igraju prijateljsku utakmicu. Šteta što nisam stavio nešto na golove. Kombinovani sastavi oba tima...cuvaju se za finale Lige prvaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 NY Islanders su po tradiciji nezgodni za Pittsburgh u završnici. I mene je zavarala prva utakmica i pomislio sam da će biti metla, međutim uspeo sam juče da se uzdržim od opklade, mada me vuklo na over. Čudni su Pingvini, znaju da zeznu kad se najmanje nadaš. Ubili su ih u prvoj trecini a onda ne znam sta se desilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 4, 2013 Gomez 1:1 Imam utisak da se oni zajebavaju, po reakcijama izgleda kao da igraju prijateljsku utakmicu. Šteta što nisam stavio nešto na golove. nije valjda da si ocekivo da se ganjaju i udaraju a nijednim netreba... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted May 4, 2013 nije valjda da si ocekivo da se ganjaju i udaraju a nijednim netreba... Nisam, ali reakcija golmana nikakva, odbrambenih igrača nikakva, Gomez se nešto posebno nije ni radovao što je dao gol, kao da je trening. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 4, 2013 nije valjda da si ocekivo da se ganjaju i udaraju a nijednim netreba... Nisam, ali reakcija golmana nikakva, odbrambenih igrača nikakva, Gomez se nešto posebno nije ni radovao što je dao gol, kao da je trening. Nisi valjda ocekivao da ce te Nadrealista nesto pametnije pitati? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 4, 2013 Dobro veče.... Juče Gloria Bistrita, danas Sparta Praga, a sutra???? :smile_redcard: Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted May 4, 2013 Kakav je divljak Rafinha. Nebitna utakmica, a on kao da se radi o borbi na život i smrt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 4, 2013 Dobro jutro, Na danasnji dan pre 33 godine ,umro je drug Tito, bokte pa ja imam vec toliko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 5, 2013 laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites