snježana 0 Posted May 8, 2013 dobro jutro :14clover: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 8, 2013 Pozdrav ekipici! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 8, 2013 u srbiji danas finale kupa. i jedni i drugi najavljuju pobedu a mislim da ce biti gusto i da vojvodina i nije neki favorit, kakvo je stanje u hrvatskom finalu? imali hajduk snage i moci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 8, 2013 (edited) u srbiji danas finale kupa. i jedni i drugi najavljuju pobedu a mislim da ce biti gusto i da vojvodina i nije neki favorit, kakvo je stanje u hrvatskom finalu? imali hajduk snage i moci? gledajuci tabelu Hajduku je kup jedina sansa za evropu jer ce kroz ligu tesko sa onolikim kiksevima dok je lokomotiva skoro pa sigurna da ce igrat evropu jer su ubjedljivo drugi... ovo je gledano iz neutralnog ugla, meni je danas derbi Zeljo - Sarajevo jedina briga sa pobjedom ovjeravamo titulu i sto je jos bitnije Almirica necu dugo ovdje vidjet Edited May 8, 2013 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted May 8, 2013 meni je danas derbi Zeljo - Sarajevo jedina briga Tako i treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 8, 2013 u srbiji danas finale kupa. i jedni i drugi najavljuju pobedu a mislim da ce biti gusto i da vojvodina i nije neki favorit, kakvo je stanje u hrvatskom finalu? imali hajduk snage i moci? Trenutno je Lokomotiva u boljoj formi i izgledaju bolje od Hajduka. Međutim, pitanje je kakve se sve "igrice" igraju iza zastora ...Tko je pripremio više love za podmazivanje ? Uglavnom, ovu je utakmicu bolje zaobići u širokom luku. Najbolje je priupitati Mamića na koga da se uplati lova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 8, 2013 (edited) Danas je tuzan dan..ali zeljovci nemojte odmah o tome kako ce Zeljo uzeti titulu danas i bla bla bla, ako uzme svaka cast, cestitam...ali moje je srce danas tuzno, jer je veliki Sir Aleks najavio povlacenje nakon zadnjeg kola...Moja tuga danas nema kraja... Skoro cijeli svoj zivot ga gledam kako skakuce kod proslava gola, zvace zvake, urla na suce, hoda Old Traffordom, sjedi na klupi Teatra Snova....Kako ce to sada izgledati? uh..... Nije mi danas dobro... Nadrelista ne javljaj se danas :) Edited May 8, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 8, 2013 Danas je tuzan dan..ali zeljovci nemojte odmah o tome kako ce Zeljo uzeti titulu danas i bla bla bla, ako uzme svaka cast, cestitam...ali moje je srce danas tuzno, jer je veliki Sir Aleks najavio povlacenje nakon zadnjeg kola...Moja tuga danas nema kraja... Skoro cijeli svoj zivot ga gledam kako skakuce kod proslava gola, zvace zvake, urla na suce, hoda Old Traffordom, sjedi na klupi Teatra Snova....Kako ce to sada izgledati? uh..... Nije mi danas dobro... Nadrelista ne javljaj se danas :) Sta te briga... Liverpool, Chelsea, Arsenal, pa i City ce vladati narednih 20-30 godina,a vi cete mozda osvojiti koji FA ili Carling cup, ali samo u rijetkim trenucima, kada kojim slucajem u finale dodju Halifax Town ili Grimsby Town :-)))) Polako se gase toviji klubovi, doduse jedan se vec odavno ugasio bordo boje :-)))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 8, 2013 Kako je danas tužan dan za Unitedovce jer Sir Alex ide u penziju,tako i za proizvođaće žvakačih guma jer idu u stečaj!! ..dobar dan svima!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 8, 2013 Sta te briga... Liverpool, Chelsea, Arsenal, pa i City ce vladati narednih 20-30 godina,a vi cete mozda osvojiti koji FA ili Carling cup, ali samo u rijetkim trenucima, kada kojim slucajem u finale dodju Halifax Town ili Grimsby Town :-)))) Polako se gase toviji klubovi, doduse jedan se vec odavno ugasio bordo boje :-)))) Tako su i govorili kada je cijeli tim nestao nakon avionske nesrece, pa nije puno proslo do nove titule...Sistem tog kluba je takav..ovo sto si naveo, jednostavno se ne moze desiti, jer SAF je sada direktor :) bit ce tu jos puno titula....i p.s. nisu oni Liverpool :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 8, 2013 Tako su i govorili kada je cijeli tim nestao nakon avionske nesrece, pa nije puno proslo do nove titule...Sistem tog kluba je takav..ovo sto si naveo, jednostavno se ne moze desiti, jer SAF je sada direktor :) bit ce tu jos puno titula....i p.s. nisu oni Liverpool :) Almire dragi pa nije mu 50 godina.... on ti je jos dan-dva i Bare Quote Share this post Link to post Share on other sites