Almiric 5 Posted May 8, 2013 Almire dragi pa nije mu 50 godina.... on ti je jos dan-dva i Bare ova recenica je ui skladu s tvojom muzikom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 8, 2013 u srbiji danas finale kupa. i jedni i drugi najavljuju pobedu a mislim da ce biti gusto i da vojvodina i nije neki favorit, kakvo je stanje u hrvatskom finalu? imali hajduk snage i moci? kao sto rekoh, nebi se kladio na vojvodinu a hajduk ipak ima malo moci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 8, 2013 Almire dragi pa nije mu 50 godina.... on ti je jos dan-dva i Bare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 8, 2013 Danas je tuzan dan..ali zeljovci nemojte odmah o tome kako ce Zeljo uzeti titulu danas i bla bla bla, ako uzme svaka cast, cestitam...ali moje je srce danas tuzno, jer je veliki Sir Aleks najavio povlacenje nakon zadnjeg kola...Moja tuga danas nema kraja... Skoro cijeli svoj zivot ga gledam kako skakuce kod proslava gola, zvace zvake, urla na suce, hoda Old Traffordom, sjedi na klupi Teatra Snova....Kako ce to sada izgledati? uh..... Nije mi danas dobro... Nadrelista ne javljaj se danas :) posto ti je tuzan dan nismo vas htjeli dobit na derbiju pa cemo titulu proslavit drugi put Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 8, 2013 posto ti je tuzan dan nismo vas htjeli dobit na derbiju pa cemo titulu proslavit drugi put Ma pusti to, nego kakav zicer Olimpic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 9, 2013 Ma pusti to, nego kakav zicer Olimpic a i Travnik a i Zvijezda Quote Share this post Link to post Share on other sites