Crni 23 Posted May 14, 2013 Baseball, MLB01:05 CET (15/05/2013)New York Yankees - Seattle Mariners(Money Line)Pick: Seattle MarinersOdd: 2.14Bookie: MarathonbetStake:5/10Večeras se na Yankee Stadium,( Bronx, New York) igra meč između domaćih Yankeesa(24-14) i gostujućih Marinersa(18-20)...Retko kad se može u Bronxu videti ovako velika kvota na Yenkije posebno kad je na brdašcu njihov prvi pičer CC Sabathia ali nije ni čudo kad je sa druge strane možda i najbolji pičer današnjice King Felix i ja jednostavno po ovakoj kvoti moram uzeti Marinerse!Večeras na moundu za NYY: CC Sabathia (4-3, 3.23) dok za SEA: Felix Hernandez (5-2, 1.38) svakako dva sjajna pičera o CC sam već puno puta pisao šta mislim o njemu zasad sam igrao 3 puta ove sezoni i nijednom me nije razočarao to su upravo njegova tri poraza nadam se da će večeras biti četvrti!Iako ukarijeri ima odličnu statistiku protiv Marinersa 12-4 2,46 ali mislimda ga mogu dohvatiti i pružiti kakav takav suport Feelixu.Sa druge strane King Felix da neponavljam stoti put o njemu sjajnu sezonu imaiza sebe i u fenomenalnoj je formi na zadnjih 38inn. je dozvolio samo 3 rana uz to ima pozitivnu statistiku protiv Yenkija 8-5 3,08 dok u Bronxu ima prosto neverovatnu statistiku gde na 5 startova ima fenomenalnih 4-1 uz fantastičnu eru 1.13 retko koji pičer da se može pohvaliti takom statistikom u New Yorku nema pritisak veličine slavnog tima kako god bilo i on je čovek odkrvi i mesa i ima svoj loš dan ali se nadam da to neće biti večeras!!!Što se hitinga tiče iako su tu Yenkiji u prednosti to nemora da bude tako iako je velika stvar povratak Curtis Grandersona ali je pitanje koliko će on u prvommeču moći da pruži.Dok Marinersi izvode najbolji mogući sastav i ako je King mogao da dobija Yenkije u Bronxu sa mnogo lošijim lineupom nego što je večeras zaštoonda nebi mogao i večeras da dođe do wina.Kako god bilo uzimam Marinerse ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 14, 2013 Baseball, MLB04:05 CET (15/05/2013)Los Angeles Angels - Kansas City Royals(Money Line)Pick: Los Angeles AngelsOdd: 1.85Bookie: MarathonbetStake:5/10Večeras se na Angel Stadium of Anaheim,( Anaheim, California ) igra meč između domaćih Angelsa(14-24) igostujućih Royalsa(19-16)...Ja večeras moram na Angelse kvota je sjajna na tim koji je pre starta sezone bio jedan od najvećih favorita ali su startovali maloje reći katastrofalno vezali su bili 3 pobede ali opet potom dva poraza aliiako su sinoć ubedljivo pobedili ni Royalsi ne igraju sjajno u zadnje vreme.Večeras na moundu za LAA: Jason Vargas (1-3, 4.26) dok za KC: Jeremy Guthrie (5-0, 2.28) iako to statistika ne pokazuje ja bi večeras dao prednost Vargasu.Vargas pičer koji nije počeo sjajno sezonu u novom klubu nekako se uklopio u sivilo ekipe aloi je imao i na prošlom nastupu kući fenomenalnu rolu zabeležio SHO i to protiiv udarački dosta dobrog Baltimora odbacao ceo meč bez dozvoljenog rana.Iako Royalsi solidno udaraju protiv levorukih bacačato u zadnje vreme i nije tako jel ipak oni u svojim redovimaimaju 3/4 hitera L Bats kojima baš i ne odgovara levoruki bacač u karijerisa Royalsima Vargasimaodličnu statistiku 4-1 3.55.Sa druge strane Guthrie koji se preporodio kako je u Royalsima i ovu je sezonu otvorio fenomenalno ali mislim da je i njemu vreme da izgubi i ako hiteri domaćina pokažu šta bi mogli to bi lakomoglo i da se desi.Jel upravo je hiterski domaćin svakako u prednosti iako neigraju kakobi mogli i morali ali oni u svojim redovima imaju 3/4 fenomenalna hitera.Kako bilo uzimam Angelse ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted May 14, 2013 Arizona Diamondbacks - Atlanta Braves Over 9 1.87 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites