Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baseball, MLB21:40 CET (15/05/2013)Arizona Diamondbacks - Atlanta Braves(Money Line)Pick: Atlanta BravesOdd: 2.02Bookie: MarathonbetStake:4/10Večeras se na Chase Field, (Phoenix, Arizona) igra meč između domaćih Diamondbacksa(22-18) i gostujućih Bravesa(22-17)..Drugi meč u seriji sinoć je u jedenom tvrdom meču domaćin pobedio sa 2-0 ali i imao prednost na moundu dok nevidim zašto bi večeras Arizona bila favorit jel po meni Bravesi u svemu imaju prednost i mislim da kako se bude bližio meč da će oni postatifavoritivečeras štopo meni i jesu.Večeras na moundu za ARI: I.Kennedy (1-3, 4.83) dok za ATL: T.Hudson (4-2, 4.70) ja bi ovde dao svakako prednost Hadsonu.Kennedy ove sezone baca jako loše bukvalno ni jedan meč nije odbacao kvalitetno iako ima dobrustatistiku sa Bravesima 1-0 2.66 mislim da ga hiteri Atlante mogu dohvatiti ima dosta problema sa kontrolom lopte.Sa druge strane iskusni Hadson koji je dobro počeo sezonu u prošlom izlasku na mound je pokvario utisak kad su ga brzo dohvatili u S.F. ali ako protiv nekog u karijeri ima sjajan rezultat onda je to svakako Arizona ima neverovatnu statistiku 7-0  1,33 era dok u Arizoni ima još impresivniju statistiku u 5 startova ima 4-0 0,94 era neznam dali i jedan pičer ima taku statistiku na stadionu koji nije gostoljubiv za bacače.Ako i nebude imao sjajno izdanje gosti imaju dobar bulpen uz to ima i dosta dobar suport batera što je svakako jako bitno.Dok u hitingu bi svakako dao prednost Bravesima koji ipak imaju mnogo veći broj kvalitetnih udarača.Uzimam Bravese ML....!!!

Posted

Baseball, MLB01:10 CET (16/05/2013)Tampa Bay Rays - Boston Red Sox(Money Line)Pick: Tampa Bay RaysOdd:1.89Bookie: MarathonbetStake:6/10Večeras se na Tropicana Field, (St. Petersburg, Florida ) igra meč između domaćih Bay Raysa(20-18) i gostujućih Red Soxa(22-17)...Drugi meč u seriji sinoć je pobedila Tampa sa 5-3 iako su Red Soxi vodili sa 3-0 ali na kraju su i dobroprošlipoštoje Tampa moglaimnogo ubedljivije da ih pobedi ja bi ivečeras dao prednost Tampi i uzimam ih ML.Tampa je posle dosta lošeg starta u sjajnoj formi vezali su čak 6 pobeda iako nevolim da igram na timove koji su u velikim serijama ipak ću večeras napraviti izuzetak dok su Red Soxi u padu forme pre dve nedelje sam pričao da taj njihov skor mora da padne i onisu u jako lošoj formi 2-8 na zadnjih 10 mečeva i u seriji od 3 poraza.Večeras na moundu dva sjajna levoruka pičera za TB: D.Price (1-3, 4.78)  dok za BOS: J.Lester (5-0, 2.73) iako to statistika ne pokazuje ja bi večeras ipak daoblagu prednost Priceu ne da mislim da je on bolji pičer već jednostavno iakonije startovao sjajno radi se o sjajnom bacaču.Mislim daje krajnje vreme da ga krene aprotiv Red Soxa ima fantastičnu statistiku 8-4 2,99.Sa druge strane Lester koji imafenomenalan start ali i on mora jednom da odbaca lošije on već par mečeva nije tako dominanatan a mislim da mu večeras neće biti lako jel lineup Tampe je odlično namešten protiv levorukih pičera dok ni u karijeri iako ima pozitivan skor nema sjajnu statistiku 10-8 4.14.Dok bi i uhitingu dao blagu prednost domaćinu baš iz razloga štoim je lineup mnogobolje namešten dok par Bostonovih hitera nisu sjajni protiv levorukih bacača...Uzimam Bay Rayse ML....!!!

Posted
Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice: nema 

Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings (under/over 5.5)
Tip para: 1
Tečaj: 1.500

Ev. dobitak: 6.500
Ev. gubitak: 1.500