Crni 23 Posted May 15, 2013 Baseball, MLB21:40 CET (15/05/2013)Arizona Diamondbacks - Atlanta Braves(Money Line)Pick: Atlanta BravesOdd: 2.02Bookie: MarathonbetStake:4/10Večeras se na Chase Field, (Phoenix, Arizona) igra meč između domaćih Diamondbacksa(22-18) i gostujućih Bravesa(22-17)..Drugi meč u seriji sinoć je u jedenom tvrdom meču domaćin pobedio sa 2-0 ali i imao prednost na moundu dok nevidim zašto bi večeras Arizona bila favorit jel po meni Bravesi u svemu imaju prednost i mislim da kako se bude bližio meč da će oni postatifavoritivečeras štopo meni i jesu.Večeras na moundu za ARI: I.Kennedy (1-3, 4.83) dok za ATL: T.Hudson (4-2, 4.70) ja bi ovde dao svakako prednost Hadsonu.Kennedy ove sezone baca jako loše bukvalno ni jedan meč nije odbacao kvalitetno iako ima dobrustatistiku sa Bravesima 1-0 2.66 mislim da ga hiteri Atlante mogu dohvatiti ima dosta problema sa kontrolom lopte.Sa druge strane iskusni Hadson koji je dobro počeo sezonu u prošlom izlasku na mound je pokvario utisak kad su ga brzo dohvatili u S.F. ali ako protiv nekog u karijeri ima sjajan rezultat onda je to svakako Arizona ima neverovatnu statistiku 7-0 1,33 era dok u Arizoni ima još impresivniju statistiku u 5 startova ima 4-0 0,94 era neznam dali i jedan pičer ima taku statistiku na stadionu koji nije gostoljubiv za bacače.Ako i nebude imao sjajno izdanje gosti imaju dobar bulpen uz to ima i dosta dobar suport batera što je svakako jako bitno.Dok u hitingu bi svakako dao prednost Bravesima koji ipak imaju mnogo veći broj kvalitetnih udarača.Uzimam Bravese ML....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 15, 2013 Baseball, MLB01:10 CET (16/05/2013)Tampa Bay Rays - Boston Red Sox(Money Line)Pick: Tampa Bay RaysOdd:1.89Bookie: MarathonbetStake:6/10Večeras se na Tropicana Field, (St. Petersburg, Florida ) igra meč između domaćih Bay Raysa(20-18) i gostujućih Red Soxa(22-17)...Drugi meč u seriji sinoć je pobedila Tampa sa 5-3 iako su Red Soxi vodili sa 3-0 ali na kraju su i dobroprošlipoštoje Tampa moglaimnogo ubedljivije da ih pobedi ja bi ivečeras dao prednost Tampi i uzimam ih ML.Tampa je posle dosta lošeg starta u sjajnoj formi vezali su čak 6 pobeda iako nevolim da igram na timove koji su u velikim serijama ipak ću večeras napraviti izuzetak dok su Red Soxi u padu forme pre dve nedelje sam pričao da taj njihov skor mora da padne i onisu u jako lošoj formi 2-8 na zadnjih 10 mečeva i u seriji od 3 poraza.Večeras na moundu dva sjajna levoruka pičera za TB: D.Price (1-3, 4.78) dok za BOS: J.Lester (5-0, 2.73) iako to statistika ne pokazuje ja bi večeras ipak daoblagu prednost Priceu ne da mislim da je on bolji pičer već jednostavno iakonije startovao sjajno radi se o sjajnom bacaču.Mislim daje krajnje vreme da ga krene aprotiv Red Soxa ima fantastičnu statistiku 8-4 2,99.Sa druge strane Lester koji imafenomenalan start ali i on mora jednom da odbaca lošije on već par mečeva nije tako dominanatan a mislim da mu večeras neće biti lako jel lineup Tampe je odlično namešten protiv levorukih pičera dok ni u karijeri iako ima pozitivan skor nema sjajnu statistiku 10-8 4.14.Dok bi i uhitingu dao blagu prednost domaćinu baš iz razloga štoim je lineup mnogobolje namešten dok par Bostonovih hitera nisu sjajni protiv levorukih bacača...Uzimam Bay Rayse ML....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 15, 2013 Naziv kladionice: bet-at-home Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 02:00 Naziv para: Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings (under/over 5.5) Tip para: 1 Tečaj: 1.500 Ev. dobitak: 6.500 Ev. gubitak: 1.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites