Jump to content
Sign in to follow this  
Goran1

16.05.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:05 CET (17/05/2013)Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers(Team Runs)Pick: Milwaukee Brewers Over 3.5Odd: 1.855Bookie: Pinnacle SportsStake:5/10Večeras se na PNC Park, (Pittsburgh, Pennsylvania) igra meč između domaćih Piratesa(23-17) i gostujućih Brewersa(16-22)...Treći meč u seriji prethodna dva su pripala domaćinu iako su oba bila veoma tvrda -05/15/13  PIT 3 - MIL 1  05/14/13  PIT 4 - MIL 3I večeras su Pirati postavljeni za favorite ali po meni možda i preterane prvo sam hteo da igram na Brewerse ML ali sam se ipak odlučio na Over poena granica je 3.5 po meni dostižna večeras.Večeras na moundu za PIT: Francisco Liriano (1-0, 1.69) ovo će mu biti tek drugi start u sezoni već sam prošli put pisao onjemupunoiako je na prvom meču prošao dobro nije me previše oduševio niti ubedio da je onaj pičer sa početka karijere.Ovo mu je prvi meč pred domaćom publikom i sigurno je da bi mogao da bude i nervozan a to bi za njega bilo pogubno u karijeri ima pozitivan skor 4-23.76 sa Mil. ali večeras milim da mu neće biti lako jel su Brewersi opasno namešteniprotiv levorukog bacača.Brewersi izvode jak sastav -  1. Norichika Aoki (L) RF2. Jean Segura ® SS3. Ryan Braun ® LF4. Jonathan Lucroy ® C5. Carlos Gomez ® CF6. Yuniesky Betancourt ® 3B7. Rickie Weeks ® 2B8. Alex Gonzalez ® 1B9. Hiram Burgos ® PSvakako da je hiting najjači deo ekipe Mil. koja je u samom vrhu po svim parametrima AVG 3 u N.L. Ran. 6 dok HR 2 u N.L. nadam se da posle nešto lošijih izdanaj će im opet krenuti jel najveći problem Mil. su pičeri.Uzimam Over 3.5 na Brewerse...!!!