Crni 23 Posted May 17, 2013 Baseball, MLB20:20 CET (17/05/2013)Chicago Cubs - New York Mets(Money Line)Pick: New York MetsOdd: 1.76Bookie: Pinnacle SportsStake:7/10Večeras se na Wrigley Field, (Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Cubsa(17-23) i gostujućih Metsa(15-23)...Čuveni stadion Wrigley Fild( kojim nikad nisu šetali Šampioni Sagrađen 1916 Čikago(dve titule 1907-1908) zadnji put predavne 1908 uzeli titulu... Već više od sto godina sanjaju titulu svake godine se nadaju da je ta!!! sigurno je da ni ova nije ta čak je i pley of u domenu teorije kako stvari stoje pre će se stadion srušiti nego što će Cabsi osvojiti "SVETSKU SERIJU"...Večeras je početak serije u kojoj bi ja dao prednost Metsima bar večeras gde po meni imaju veliku prednost i na moundu pa i u hitingu!!!Sinoć sam igrao na njih do kraja prilično jako i u hendikepu +1.5 i ML i ako susinoć mogli da dohvate mnogo kvalitetnijeg pičera i sa slabijim starterom odole prilično jačem hiterskom timu nego što je večerašnji Cabsa nevidim ni jedan razlog a da im i večeras ne poklonim poverenje i uzmem ih ML za jači ulog.Večeras na moundu za CHC: E.Jackson-RHP (1-5, 6.02) dok za NYM: M.Harvey-RHP (4-0, 1.44) ovde po svemu je velika prednost na strani Harveya.O Jacksonu sam već mnogo puta pisao pičer koji ima potencijala ali jednostavno psihološki je izuzetno labilan i često se raspadne kad se nađe u problemu užasno je otvorio sezonu na prošlom meču je uzeo prvi win ali nije ni tadapružio neku sjajnu partiju u karijeri sa Metsima ima 1-1 4,15 mislim da je pičer koga gosti mogu lako dohvatiti posebno ako bude imao problema sa kontrolom lopte a verovatno će imati posebnološe baca na Wrigley Fildu gde je na 4 meča dozvolio čak 21 ran.Sa druge strane mladi Harvey koji u svojoj drugoj sezoni baca neverovatno već je i prošle sezone pokazao da će on biti sjajno pojačanje na moundu.Na sedam mečeva ove sezone je dozvolio samo 9 ranova i samo 27 hitova zaista deluje fantastično ima sjajnu kontrolu lopte izuzetno jak fasbol i pre deset dana mu je za dlaku pobegao perfect game protiv White Soha kada je dozvolio samo jedan hit.Iako i on mora imati lošije veče u ovom mečapu zaista nemogu a da mu nedam poverenje iako Wrigley Fild nije baš gostoljubiv za pičere mislim da može imati dobro veče.Iako Cabsi hiterski su možda statistički i bolji nego što to zaista jesu dok iMetsi imaju sasvi dobar hiting zbog večerašnjih startera bi i tu dao blagu prednost Metsima.Kako god bilo uzimam Metse večeras Money Line....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 17, 2013 Naziv kladionice: expekt Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 01:35 Naziv para: Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators (Više od/Manje od) Tip para: manje od 5.5 golova Tečaj: 1.750 Ev. dobitak: 6.750 Ev. gubitak: 1.750 Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted May 17, 2013 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators Over 5.5 2.15 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 17, 2013 (edited) 01:05 Pittsburgh-Houston Tip:1 Koef: 1,45 Edited May 18, 2013 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 17, 2013 (edited) 01:05 NY Yankees-Toronto Tip: 1 Koef: 1,65 Edited May 18, 2013 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 17, 2013 (edited) 02:15 St.Louis-Milwaukee Tip: 1 Koef: 1,55 Edited May 18, 2013 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 17, 2013 MLB 02:15 Naziv para: St.Louis Cardinals - Milwaukee Brewers Tip para: St.Louis Cardinals - 1.5 Pinaccle ulog 3/10 Tip 1 @ 1.61 William Hill , 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites