Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije toliko bitan sastav koliko motivacija.

A sad kad je zavrsilo tako kako je priznajmo da bi da se to dogodilo kod nas svi bili 100% uvjereni da je namjestaljka.

Ali kad je u Njemackoj onda je u redu. :icon_neutral:

:48thumbsup: :48thumbsup: :48thumbsup:

Posted

Dobro veće....

Gledam euroviziju i sada kladim live iz eurovizije na bwinu.....Meni se jako sviđa pjesma iz Malte.....gleda tko u kafani??

Kladio sam na Maltu i na Francusku,da budu među 10 u finalu (kvote su 10 i 9).....

Posted (edited)

Kakav gol Partizana 1-0, Bravo Jojicu 

Titula, Slavice se Titulaaaaaa !!!!

:icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :75tatice_05:  :75tatice_05:  :75tatice_05:  :75tatice_05:  :75tatice_05:

Nek izvine navijači Zvezde, ali ovi njeni fudbeleri blago rečeno - nemaju pojma.  Da im nije bilo Bajkovića, Perkan bi pao na ovom paru .

Edited by micha
Posted

:icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :75tatice_05:  :75tatice_05:  :75tatice_05:  :75tatice_05:  :75tatice_05:

Nek izvine navijači Zvezde, ali ovi njeni fudbeleri blago rečeno - nemaju pojma.  Da im nije bilo Bajkovića, Perkan bi pao na ovom paru .

Micha, ja sam Zvezdin navijač i nemoj ti tako.....gledao sam po TV prijenos.....a sada gledam euroviziju....i Grci su dobri, imaju ljepu pjesmu i muziku..... :50yes:

Posted

Micha, ja sam Zvezdin navijač i nemoj ti tako.....gledao sam po TV prijenos.....a sada gledam euroviziju....i Grci su dobri, imaju ljepu pjesmu i muziku..... :50yes:

E,onda je najbolje što gledaš euroviziju. Tu može i da pobedi onaj za koga navijaš.  

Posted

E,onda je najbolje što gledaš euroviziju. Tu može i da pobedi onaj za koga navijaš.  

Norveška, Malta, Grčka, Francuska i Norveška su moji favoriti....

Posted

Nisam ni vidio da sam presao cifru od 5000 postova :icon_razz:

Pa svaka čast. Ja bih jedno pivo ( mislim, ako častiš) .

Posted

Pa svaka čast. Ja bih jedno pivo ( mislim, ako častiš) .

Naravno drug, kako zelis? Jelen, Pan, Ozujsko, Karlovacko, Lasko, Heineken, Tuborg... ali sve na stranu, ja bih ti preporucio Sarajevsko :48thumbsup:

Posted

Naravno drug, kako zelis? Jelen, Pan, Ozujsko, Karlovacko, Lasko, Heineken, Tuborg... ali sve na stranu, ja bih ti preporucio Sarajevsko :48thumbsup:

Ko će koje , nego svoje!  Nažalost ne postoji Kruševačko, a imamo vodu , jednu od najboljih u Srbiji. , ali je Rubin koristi ( a oni ne proizvode pivo) 

Ma daj šta daš. samo da je onako malo ladno. Što bi se kod nas reklo da je siga.  A pošto ti častiš - onda jedno Sarajevsko - molim!