HaRe! 7 Posted May 18, 2013 Nije toliko bitan sastav koliko motivacija. A sad kad je zavrsilo tako kako je priznajmo da bi da se to dogodilo kod nas svi bili 100% uvjereni da je namjestaljka. Ali kad je u Njemackoj onda je u redu. :48thumbsup: Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 18, 2013 Kakav gol Partizana 1-0, Bravo Jojicu Titula, Slavice se Titulaaaaaa !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 18, 2013 Dobro veće.... Gledam euroviziju i sada kladim live iz eurovizije na bwinu.....Meni se jako sviđa pjesma iz Malte.....gleda tko u kafani?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 18, 2013 Dobro veće.... Gledam euroviziju i sada kladim live iz eurovizije na bwinu.....Meni se jako sviđa pjesma iz Malte.....gleda tko u kafani?? Kladio sam na Maltu i na Francusku,da budu među 10 u finalu (kvote su 10 i 9)..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 18, 2013 (edited) Kakav gol Partizana 1-0, Bravo Jojicu Titula, Slavice se Titulaaaaaa !!!! Nek izvine navijači Zvezde, ali ovi njeni fudbeleri blago rečeno - nemaju pojma. Da im nije bilo Bajkovića, Perkan bi pao na ovom paru . Edited May 18, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 18, 2013 Nek izvine navijači Zvezde, ali ovi njeni fudbeleri blago rečeno - nemaju pojma. Da im nije bilo Bajkovića, Perkan bi pao na ovom paru . Micha, ja sam Zvezdin navijač i nemoj ti tako.....gledao sam po TV prijenos.....a sada gledam euroviziju....i Grci su dobri, imaju ljepu pjesmu i muziku..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 18, 2013 Micha, ja sam Zvezdin navijač i nemoj ti tako.....gledao sam po TV prijenos.....a sada gledam euroviziju....i Grci su dobri, imaju ljepu pjesmu i muziku..... E,onda je najbolje što gledaš euroviziju. Tu može i da pobedi onaj za koga navijaš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 18, 2013 E,onda je najbolje što gledaš euroviziju. Tu može i da pobedi onaj za koga navijaš. Norveška, Malta, Grčka, Francuska i Norveška su moji favoriti.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 18, 2013 ja Navijam za Dansku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 18, 2013 Nisam ni vidio da sam presao cifru od 5000 postova Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 18, 2013 Nisam ni vidio da sam presao cifru od 5000 postova Pa svaka čast. Ja bih jedno pivo ( mislim, ako častiš) . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 18, 2013 Pa svaka čast. Ja bih jedno pivo ( mislim, ako častiš) . Naravno drug, kako zelis? Jelen, Pan, Ozujsko, Karlovacko, Lasko, Heineken, Tuborg... ali sve na stranu, ja bih ti preporucio Sarajevsko Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 18, 2013 Naravno drug, kako zelis? Jelen, Pan, Ozujsko, Karlovacko, Lasko, Heineken, Tuborg... ali sve na stranu, ja bih ti preporucio Sarajevsko Ko će koje , nego svoje! Nažalost ne postoji Kruševačko, a imamo vodu , jednu od najboljih u Srbiji. , ali je Rubin koristi ( a oni ne proizvode pivo) Ma daj šta daš. samo da je onako malo ladno. Što bi se kod nas reklo da je siga. A pošto ti častiš - onda jedno Sarajevsko - molim! Quote Share this post Link to post Share on other sites