Tuto 157 Posted May 31, 2013 Zadnji pozdrav društvu (u ovom mjesecu)! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted May 31, 2013 dobro jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted May 31, 2013 Jutro,sretno svima jučer opet solidan dan,jedan dobitni i dva se čekaju još danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 31, 2013 Cestitke Tuto-u na dvostrukoj kruni ovaj mjesec zaista impresivan omjer pogodaka.....Steta samo sto je crvendac ovog mjeseca, to se valjda najvise meni isplatilo jer sam drugi na oba foruma, ali u svakom slucaju Tuto je bio impresivan, i zao mi je sto ga nisam pratio od pocetka, moglo se para zaraditi....svaka cast Tuto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 31, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 31, 2013 Danas samo americki sportovi, nema druge... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted May 31, 2013 Pozdrav svima A mene da pohvalis Almiricu pa stvarno zar cemo tako u evropu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 31, 2013 Pozdrav svima A mene da pohvalis Almiricu pa stvarno zar cemo tako u evropu hahhaa izvinjavam se, cestitke i svim ostalim nagradjenim, i koji ce to biti na Expektu i Unibetu, , a posebno jos i Sasi na izvanrednom, fantasticnom, nevjerovatnom plasmanu i osvojenoj nagradi Sasa nam je svima pokazao kako se treba kladiti, i ja mu zelim uspjeh i u daljem natjecanju i u promociji njegove nove knjige "pametno kladjenje by Sasa" koja ima sve predispozicije da ce dostici platinasti tiraz te titulu bestsellera....Sale, u ime svih na ovom forumu - hvala ti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted May 31, 2013 hahhaa izvinjavam se, cestitke i svim ostalim nagradjenim, i koji ce to biti na Expektu i Unibetu, , a posebno jos i Sasi na izvanrednom, fantasticnom, nevjerovatnom plasmanu i osvojenoj nagradi Sasa nam je svima pokazao kako se treba kladiti, i ja mu zelim uspjeh i u daljem natjecanju i u promociji njegove nove knjige "pametno kladjenje by Sasa" koja ima sve predispozicije da ce dostici platinasti tiraz te titulu bestsellera....Sale, u ime svih na ovom forumu - hvala ti... Kad mačaka nema, miševi kolo vode........... stara kineska izreka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted May 31, 2013 hahhaa izvinjavam se, cestitke i svim ostalim nagradjenim, i koji ce to biti na Expektu i Unibetu, , a posebno jos i Sasi na izvanrednom, fantasticnom, nevjerovatnom plasmanu i osvojenoj nagradi Sasa nam je svima pokazao kako se treba kladiti, i ja mu zelim uspjeh i u daljem natjecanju i u promociji njegove nove knjige "pametno kladjenje by Sasa" koja ima sve predispozicije da ce dostici platinasti tiraz te titulu bestsellera....Sale, u ime svih na ovom forumu - hvala ti... Ma bjezi tamo ja sam mislio da si ti ozbiljan ali isto tako imam osjecaj da ima u tom tekstu i uticaja radnih kolega ali ako knjiga dostigne platinasti tiraz imas pivu od mene ... Iskreno cestitke svim nagradjenima koji osvoje nagrade i cestitka Adi na prvim evricima koje je osvojio .... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted May 31, 2013 Kad mačaka nema, miševi kolo vode........... stara kineska izreka Eva mačke otkrila se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 31, 2013 Kad mačaka nema, miševi kolo vode........... stara kineska izreka Halo Konfucije, gdje si? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted May 31, 2013 (edited) Halo Konfucije, gdje si? Konfucije napravio konfuziju pravu Edited May 31, 2013 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 31, 2013 Ma bjezi tamo ja sam mislio da si ti ozbiljan ali isto tako imam osjecaj da ima u tom tekstu i uticaja radnih kolega ali ako knjiga dostigne platinasti tiraz imas pivu od mene ... Iskreno cestitke svim nagradjenima koji osvoje nagrade i cestitka Adi na prvim evricima koje je osvojio .... hehehe ovaj put sam izolovan od radnih kolega, naime macke se pritajile, boje se ovih silnih lutalica po gradu :) Quote Share this post Link to post Share on other sites