mostovoj 44 Posted May 31, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 20:00Naziv para: Bayer/Stutt/gsp-BayernTip para: daTečaj: 1.600 Bayern daje gol u svakom poluvremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 31, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 21:00Naziv para: Sevilla - Valencia/Total Goals ScoredTip para: over 3,5Tečaj: 2.350 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted June 1, 2013 Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: 8213 Vrijeme odigravanja: 21:00 Naziv para: Celta Vigo - RCD Espanyol Tip para: 1 Tečaj: 1.500 Ev. dobitak: 6.500 Ev. gubitak: 1.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted June 1, 2013 Naziv kladionice: SuperSportBroj para iz kladionice: 2326 Vrijeme odigravanja: 17:00Naziv para: Real Madrid-CA Osasuna (ODG)Tip para: DATečaj: 1.550 Ev. dobitak: 6.550Ev. gubitak: 1.550 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted June 1, 2013 Naziv kladionice: SportingbetBroj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:30Naziv para: Basel - St. GallenTip para: 1Tečaj: 1.530Ev. dobitak: 6.530Ev. gubitak: 1.530 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 1, 2013 21:00, Barcelona - Malaga, tip oba tima daju gol i vise od 2,5 gola @ 1.75, SuperSport, 8/10Posljednje kolo u Spanskoj Primeri se igra danas, a na Nou Campu se sastaju barcelona i Malaga. Barca je vec odavno osigurala titulu sampiona Spanije, pa sasvim sigurno vecina igraca jedva ceka odmor. Malaga je jos uvijek u borbi za evropu, tako da je njima ovaj mec bitan. Nalaze se na 6.mjestu i imaju 2 boda vise od Betisa, koji je sedmi,a to sesto mjesto vodi u Evropa ligu. Malagi je dovoljan i bod na ovom mecu, ali posto igraju protiv Barce jedne od najboljih ekipa na svijetu kada je napad u pitanju, onda je tesko ocekivati da ce biti bez golova tj. da ce Malaga ici na 0-0. I Malaga ima jako dobar napad, pa ce sasvim sigurno ovo biti otvoren i efikasan mec. Barca se zeli siguirno pred svojim navijacima oprostiti pobjedom, a oni i ne znaju drugacije igrati osim napadacki i za gol vise. Malaga ove sezone u prosjeku daje i prima 2,65 golova po mecu, dok je Barca najbolja u ligi i na njihovim utakmicama u prosjeku gledaoci vise preko 4 gola po mecu. Malaga zadnje 3 utakmice u gostima je sve tri izgubila uz primljenih 12 golova, a postigli su samo 3. Prosjek im je znaci 5 golova po mecu. No, ova utakmica im mnogo znaci, plasman u evopa ligu, a imaju za protivnika ekipu koja ce igrati potpuno rastereceno.Vjerujem da cemo veceras vidjeti dosta golova i to na obje strane. Moj tip je da ce oba tima postici barem po jedan gol i da ce na mecu pasti najmanje 3 gola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 1, 2013 21:00, Zaragoza - Atletico Madrid, tip 1 @ 2.20, Expekt, 7/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 1, 2013 21:00, Deportivo la Coruna - Real Sociedad, tip vise od 2,5 gola @ 1.60, Interwetten, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 1, 2013 21:00, Sevilla - Valencia, tip vise od 2,5 gola @ 1.65, Interwetten, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 1, 2013 Deportivo La Coruna - Real Sociedad, tip 1 @2.60 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 1, 2013 Levante - Betis, tip 2 @2.20 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 1, 2013 Husavik - Throttur, tip over 2.5 @1.70 (bet365) islandska division 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 1, 2013 Bayern - Stuttgart, tip over 3.5 @2.00 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 1, 2013 Svi nešto tipuju na rezultate španske Primere onako kako kom klubu treba. La Coruna pobeda, Betis pobeda u gostima, Valencia pobeda u gostima, Mallorca pobeda, goleada u Barceloni i Madridu. I sam sam sklon tome, ali koliko je realno da sve to dođe? Na globalnom nivou bi to bio bankrot kladionica, a svi znamo da se to nikad neće dogoditi. Poslednje kolo je ali ne znači da je sve namešteno, čak će pre biti da ima mnogo priče o nameštanju, a da zapravo nameštaju po nižim ligama. Nešto od ovog sam i ja uplatio (La Corunu i Betis), pa neka nam je srećno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 1, 2013 Naziv kladionice: UnibetBroj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:30Naziv para: Grasshoppers - Lausanne,Total Goals Scored 2.5Tip para: Over 2.5Tečaj: 1.650Ako Basel kiksa eto izjednacenja bodova sa Grasshoppersom, tako da mislim da ce domacin da krene agresivno da zabije 3 gola prezadnjem na tabeli i da osluskuje rezultat u Baselu pa sam se zato opredijelio za 3+ na utakmici... za veci ulog od 7/10... Quote Share this post Link to post Share on other sites