Tuto 157 Posted June 1, 2013 Prvi pozdrav društvu u novom mjesecu! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 1, 2013 Konačan poredak natjecatelja na natjecanjima biti će utvrđen kada Dwiz postavi Tablicu aktivnosti za svibanj 2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 1, 2013 Dobar vam dan svima i puno sreće u novom mesecu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted June 1, 2013 Pozdrav svima, puno srece u novog meseca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 1, 2013 Konačan poredak natjecatelja na natjecanjima biti će utvrđen kada Dwiz postavi Tablicu aktivnosti za svibanj 2013. Ako Dwiz javi da Almiric nije ispunio uslove ima da se ubije na sred Bascarsije Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 1, 2013 Ako Dwiz javi da Almiric nije ispunio uslove ima da se ubije na sred Bascarsije Upravo sam saznao od pouzdanog izvora da je Dwiz imao nekih tehničkih problema, tako da su mu 30.5. i 31.5. izbrisani , pa tako ova dva dana nece ući u koeficijent aktivnosti. U prevodu - ko je pisao , kao da nije pisao . Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted June 1, 2013 Ako Dwiz javi da Almiric nije ispunio uslove ima da se ubije na sred Bascarsije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 1, 2013 Ako Dwiz javi da Almiric nije ispunio uslove ima da se ubije na sred Bascarsije problem je sto ce on to saznati tek 29.06 jer ce se tad pojaviti da nabije aktivnost za ovaj mjesec Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 1, 2013 Ako Dwiz javi da Almiric nije ispunio uslove ima da se ubije na sred Bascarsije dečko će imati problema ako telemach bude popravljao internet mrežu 29 i 30.06. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 1, 2013 Natrpaše se u Madridu i Barceloni, a ja rezervisan prema tome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 1, 2013 Natrpaše se u Madridu i Barceloni, a ja rezervisan prema tome moglo se i ocekivati jer su revijalne utakmice a znamo da trpaju i kad nisu revijalne Quote Share this post Link to post Share on other sites