Jump to content

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posle nekog vremena , nešto iod mene

- SWEDEN 1ST DIVISION NORTH
16:00 IK Frej vs Selanger FK
Tip: FT.1 IK Frej
Kvota: 1,77
Posted Image
Posted

Momci da vam čestitam.: Još jednom smo bili najbolji i osvojili prvu nagradu .  Ja ću postaviti danas još 2 para sa 1bet da bi ispunili uslov za nagradu .  

Već sad treba razmislati o podeli nagrade . Moj predlog je da Tuto i Robert na jednom računu ( sada bi trebalo da to bude na Tutin), a na drugom ( trebalo bi na Crnom) budemo Crni, Igoric i ja. 

I još nešto , ako još neko od ove ekipe zeli i sledeci mesec da učestvuje neka se prijavi u temi za prijave ili ovde ili neka mi pošalje poruku. 

Posted

Budući da Robert ima otvoren račun, ako nije problem da dio nagrade ide na njegov račun i da on to obrće, ako je to izvedivo. Ukoliko nije, možda koja druga kombinacija, a ako i to nije izvedivo onda ću ja morati otvoriti račun. :icon_biggrin: 

Momci da vam čestitam.: Još jednom smo bili najbolji i osvojili prvu nagradu .  Ja ću postaviti danas još 2 para sa 1bet da bi ispunili uslov za nagradu .  

Već sad treba razmislati o podeli nagrade . Moj predlog je da Tuto i Robert na jednom računu ( sada bi trebalo da to bude na Tutin), a na drugom ( trebalo bi na Crnom) budemo Crni, Igoric i ja. 

I još nešto , ako još neko od ove ekipe zeli i sledeci mesec da učestvuje neka se prijavi u temi za prijave ili ovde ili neka mi pošalje poruku. 

Posted

Pogresio sam mislio sam na Perkana, a napisao Robert. Robert ovaj mesec nije igrao.  

Tuto. dogovori se sa Perkanom. Ali na njegovom racunu je vec jednom bila uplacena nagrada ( prosli mesec), a jedan od uslova sponzora je da jedan moze da dobije bonus najvise 3 puta., pa zbog toga ove rotacije oko nagrada.  

Dogovori se sa Perkanom , pa ako bude na tvom posalji mi podatke.

@ Crni , možeš a i ne moraš  da vise postavljas - kako hoćeš.    Ali pošalji mi podatke tvoje sa 1bet. 

Posted

OK Perkane.

Pozdrav.

Moze ponovo kod mene .nema problema kad popunim  3 prelazim kod drugih..

:icon_eek: