Crni 23 Posted June 28, 2013 BejzbolMLB01:10 Boston Red Sox - Toronto Blue Jays(Money Line)Tip: Toronto Blue JaysKvota: 1.910 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 28, 2013 BejzbolMLB04:10 Los Angeles Dodgers - Philadelphia Phillies(Money Line)Tip: Los Angeles DodgersKvota: 1.620 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 29, 2013 Teniswta16:30 Tsvetana Pironkova (BUL)-vs-Petra Martic (CRO)Tip: Pironkova - 1,5 setKvota: 1.955Pironkova dobija sa 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 29, 2013 Teniswta16:30 Kaia Kanepi (EST)-vs-Alison Riske (USA)Tip: 1Kvota: 1.50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 29, 2013 Posle nekog vremena , nešto iod mene Fudbal - SWEDEN 1ST DIVISION NORTH 16:00 IK Frej vs Selanger FK Tip: FT.1 IK Frej Kvota: 1,77 Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted June 29, 2013 također i od mene... Tenis Wimbledon 16:30 Hanley P./Chan H-C. - Farah R./Jurak D. Tip: 1 Kvota: 1.80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 30, 2013 Momci da vam čestitam.: Još jednom smo bili najbolji i osvojili prvu nagradu . Ja ću postaviti danas još 2 para sa 1bet da bi ispunili uslov za nagradu . Već sad treba razmislati o podeli nagrade . Moj predlog je da Tuto i Robert na jednom računu ( sada bi trebalo da to bude na Tutin), a na drugom ( trebalo bi na Crnom) budemo Crni, Igoric i ja. I još nešto , ako još neko od ove ekipe zeli i sledeci mesec da učestvuje neka se prijavi u temi za prijave ili ovde ili neka mi pošalje poruku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 30, 2013 Znači netrebam više tipovati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 30, 2013 Budući da Robert ima otvoren račun, ako nije problem da dio nagrade ide na njegov račun i da on to obrće, ako je to izvedivo. Ukoliko nije, možda koja druga kombinacija, a ako i to nije izvedivo onda ću ja morati otvoriti račun. Momci da vam čestitam.: Još jednom smo bili najbolji i osvojili prvu nagradu . Ja ću postaviti danas još 2 para sa 1bet da bi ispunili uslov za nagradu . Već sad treba razmislati o podeli nagrade . Moj predlog je da Tuto i Robert na jednom računu ( sada bi trebalo da to bude na Tutin), a na drugom ( trebalo bi na Crnom) budemo Crni, Igoric i ja. I još nešto , ako još neko od ove ekipe zeli i sledeci mesec da učestvuje neka se prijavi u temi za prijave ili ovde ili neka mi pošalje poruku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 30, 2013 Pogresio sam mislio sam na Perkana, a napisao Robert. Robert ovaj mesec nije igrao. Tuto. dogovori se sa Perkanom. Ali na njegovom racunu je vec jednom bila uplacena nagrada ( prosli mesec), a jedan od uslova sponzora je da jedan moze da dobije bonus najvise 3 puta., pa zbog toga ove rotacije oko nagrada. Dogovori se sa Perkanom , pa ako bude na tvom posalji mi podatke. @ Crni , možeš a i ne moraš da vise postavljas - kako hoćeš. Ali pošalji mi podatke tvoje sa 1bet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 30, 2013 Moze ponovo kod mene .nema problema kad popunim 3 prelazim kod drugih.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 30, 2013 OK Perkane. Pozdrav. Moze ponovo kod mene .nema problema kad popunim 3 prelazim kod drugih.. Quote Share this post Link to post Share on other sites