Tuto 157 Posted June 2, 2013 Pozdrav društvu! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 2, 2013 Dobro vam ovo nedjeljno jutro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 2, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted June 2, 2013 pozdrav sretno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 2, 2013 Pozdrav svima i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 2, 2013 pozdrav svima Vardar danas slavi titulu prvaka pozdrav iz Sarajeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted June 2, 2013 Vardar danas slavi titulu prvaka Za nadati se da ih neće biti par hiljada kao nekih. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 2, 2013 Dobar dan.... Imam jedno pitanje.... Baš sam malo prije gledao na wikipediju Ligu Europu u nogometu za novu sezonu.... Iznenađen sam ulaskom Zrinjskog iz Mostara u 1.pretkolo Lige Europe mada su na kraju u premier ligi u BiH završili tek 9. Od 3.mjesta do 8.mjesta u kojim su završili Borac(3.), Čelik (4.) pa možda još Olimpik Sarajevo i Leotar....pa ovi klubovi nisu dobili licence za Europu ili je nešto drugo....Žao mi je za Borac, pa možda još za Čelik gdje na njegovom stadionu igra reprezentancija BiH na kraju ostali bez Europe....Što je stvarno krivo?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 2, 2013 Dobar dan.... Imam jedno pitanje.... Baš sam malo prije gledao na wikipediju Ligu Europu u nogometu za novu sezonu.... Iznenađen sam ulaskom Zrinjskog iz Mostara u 1.pretkolo Lige Europe mada su na kraju u premier ligi u BiH završili tek 9. Od 3.mjesta do 8.mjesta u kojim su završili Borac(3.), Čelik (4.) pa možda još Olimpik Sarajevo i Leotar....pa ovi klubovi nisu dobili licence za Europu ili je nešto drugo....Žao mi je za Borac, pa možda još za Čelik gdje na njegovom stadionu igra reprezentancija BiH na kraju ostali bez Europe....Što je stvarno krivo?? kriva je licenca Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted June 2, 2013 Samo da vas pozdravim nakon sjajne sinocne veceri u kojoj je bilo svega suza najvise nakon kraja utakmice,i da cestitam igracima i Djuhu koji je sportski cestitao pobedu boljem i pokazao koliki je covek,a ne ko ovi sa HRT(Hrvatski Ratni Teoreticari) koji su kao po obicaju posle poraza od nekog Srpskog kluba puni kompleksa i uvek sudija kriv... A JA SAM CEO ZIVOT SVOJ,DAO NJOJ ZVEZDI CRVENOJ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 2, 2013 Za nadati se da ih neće biti par hiljada kao nekih. Sigurno da nece, jer i oni kao neki svakih 20 imkusur godina budu sampioni, pa ti klubovi to dozivljavaju kao uspjeh stoljeca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 2, 2013 Sigurno da nece, jer i oni kao neki svakih 20 imkusur godina budu sampioni, pa ti klubovi to dozivljavaju kao uspjeh stoljeca zato se skupe u onolikom broju jer ko zna kad ce opet a mi znamo ako propustimo ove godine da mozemo ici sljedece Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 2, 2013 kriva je licenca Šteta za Borac..... Quote Share this post Link to post Share on other sites