emir1983 21 Posted June 2, 2013 Sigurno da nece, jer i oni kao neki svakih 20 imkusur godina budu sampioni, pa ti klubovi to dozivljavaju kao uspjeh stoljeca Najbolji je primjer Dinamo ZG koji svake godine je pretplaćen na titulu i na proslavama bude samo hiljadu ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 2, 2013 Vardar - Horizont 5-0 poklon kvota od 1.57 na 1 u bet365, odličan početak novog mjeseca Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 2, 2013 Vardar - Horizont 5-0 poklon kvota od 1.57 na 1 u bet365, odličan početak novog mjeseca kasno sam video pa nisam nazalost to iskoristio.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 2, 2013 Almiric i Dwiz su sigurno prijatelji na Facebooku. Stvarno ti se isplatilo ono piskaranje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 2, 2013 Almiric i Dwiz su sigurno prijatelji na Facebooku. Stvarno ti se isplatilo ono piskaranje. Izgleda da je Dwiz zbog Almirica spustio minimum granicu sa 40 na 30 . Šta bi bilo da je ostalo na 40 ? ? ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted June 2, 2013 Dobro vece...samo da obavjestim dezurne kriticare, da nema nepotizma ili bilo cega slicnog izmedju mene i dwiza...jednostavno covjek posteno sabere a ja posteno piskaram, i to je to p.s hvala mu za smanjenje granice na 35 ipak je on u sluzbi kako foruma tako i forumasa :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted June 2, 2013 Almiric i Dwiz su sigurno prijatelji na Facebooku. Stvarno ti se isplatilo ono piskaranje. a zeljovci mi se smiju? a ja nakucah preko sto malih zelenih :) Quote Share this post Link to post Share on other sites