Tuto 157 Posted June 3, 2013 Pozdrav društvu! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 3, 2013 Nagrađeni na natjecanjima Bet-Club Foruma u svibnju 2013. Unos broja računa Nagrađeni na natjecanju - Expekt.com liga - svibanj 2013. 1. Almiric - 50 €2. mostovoj - 30 €3. Sasa - 25 € 4. micha - 20 € 5. adnan.suzanj - 10 € 79. natjecanje H2H - betspace.com - travanj 2013.1. Almiric - 60 €2. igoric69 - 50 €3. azarenka007 - 40 €4. adnan.suzanj - 30 € Nagrađeni na natjecanju - Hazarder - Unibet.com - svibanj 2013. 1. Sasa - 30 €2. Tuto - 25 €3. Crni - 20 € 4. emir1983 - 15 € Iskrene čestitike! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 3, 2013 (edited) Dobro jutro ,pun pogodak ! Cestitke svim dobitnicima ,posebno Almiric-u Edited June 3, 2013 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted June 3, 2013 pozdrav sretno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 3, 2013 Cestitke svim dobitnicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted June 3, 2013 Dobro jutro i čestitke svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted June 3, 2013 Cestitke Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted June 3, 2013 Pozdrav svima, evo mene opet na ovom forumu, nije me bilo dobar dio vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 3, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak ! Cestitke svim dobitnicima ,posebno Almiric-u sevap je njemu dati nagradu, nek vidi kako je to, nije hudnjak odavno nista osvojio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 3, 2013 Pozdrav svima, evo mene opet na ovom forumu, nije me bilo dobar dio vremena Nadam se da si 'pohvatao konce' i upoznao se sa uvjetima natjecanja i dobivanja nagrada. Ako ima nejasnoća društvo u kafiću će ti ih rado razjasniti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted June 3, 2013 Nadam se da si 'pohvatao konce' i upoznao se sa uvjetima natjecanja i dobivanja nagrada. Ako ima nejasnoća društvo u kafiću će ti ih rado razjasniti. Nisam čini mi se 2-3 godine bio prisutan, a vidim da se dosta pravila izmijenilo, ali valjda ću sve skontat. Malo mi stvara nedoumice ovaj koeficijent aktivnosti ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 3, 2013 Pozdrav svima, eto mene nakon duljeg vremena, valjda ću se ovaj put duže zadržati Inače, ima li tko kakvih iskustva sa isplatom na Marathonbetu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 3, 2013 Pozdrav svima, eto mene nakon duljeg vremena, valjda ću se ovaj put duže zadržati Inače, ima li tko kakvih iskustva sa isplatom na Marathonbetu? evo peha, dovidjena dobitci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 3, 2013 evo peha, dovidjena dobitci kad ćeš otvoriti dušu i pred svima priznati da ti je jedino razdoblje u životu u kojem si dobivao bilo kad si slušao mene? Quote Share this post Link to post Share on other sites