Nadrealista 13 Posted June 4, 2013 ja da sam stavio 100 kn, meni u inat nebi prošlo o tom ti pricam cijelo vrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 4, 2013 Jutro Pingvini me nisu iznenadili očekivao sam da Bruinsi mogu i sinoć dobiti vidim da su mnogi forsirali Pingvine ali njima Bruinsi nikako ne leže ali baš tako razbijanje SVAKA ČAST no ništa tu nije gotovo u Bostonu može biti druga priča kad se Bruinsi otvore!!! No voleo bi da ih Bruinsi pojedu Millonarios me nije dotakao jel taj čudan sport nepratim ali zato sam nagazio minu na Angelsima zato ih ima vise pa da je nemozes fulit, jednu ces zakacit kako god Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted June 4, 2013 Odigram juče na unibet takmičenju, par koji se igra danas, kakav kiks Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 4, 2013 zato ih ima vise pa da je nemozes fulit, jednu ces zakacit kako god danas bi to mogla biti Bugarska, vidjet ćemo sad ;) a i od Davida Ferrera treba bježati, ustvari ja sam čak i igrao Robreda @ 12.00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 4, 2013 (edited) danas bi to mogla biti Bugarska, vidjet ćemo sad ;) a i od Davida Ferrera treba bježati, ustvari ja sam čak i igrao Robreda @ 12.00 meni je on poslije Nadala najbolji igrac na zemlji al nikad se nezna, mozda i prodje to tvoje Edited June 4, 2013 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 4, 2013 meni je on poslije Nadala najbolji igrac na zemlji al nikad se nezna, mozda i prodje to tvoje Dobit će Ferrer kako su počeli, ali svejedno, na 1.05 ga nebih igrao da mi besplatno daš taj listić Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 4, 2013 Dobit će Ferrer kako su počeli, ali svejedno, na 1.05 ga nebih igrao da mi besplatno daš taj listić to si u pravu i ne samo na njega nego na bilo koga gdje je kvota manja od bar 1.20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 4, 2013 to si u pravu i ne samo na njega nego na bilo koga gdje je kvota manja od bar 1.20 slažem se, imam veliku naviku igrati kontra hendikepe na takve stvari Inače, kakvo je tvoje stručno mišljenje? Libanon - Koreja 2 (1.40) Jamajka - Meksiko 2 (1.70) Rumunjska - Trinidad i Tobago 1 (1.25) 2.97 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 4, 2013 slažem se, imam veliku naviku igrati kontra hendikepe na takve stvari Inače, kakvo je tvoje stručno mišljenje? Libanon - Koreja 2 (1.40) Jamajka - Meksiko 2 (1.70) Rumunjska - Trinidad i Tobago 1 (1.25) 2.97 sve si igro rezonski na jace ekipe a sad ko ce mu ga znati hoce li Rumuni izvsti neki KLJ sastav da malo probaju i ostale igrace pa bude kiks sa rezultatom... ja ti uglavnom te prijateljske igram na golove, na pobjedu igram samo ako znam u kakvim ce sastavima biti ekipe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted June 4, 2013 Libanon vodi protiv Koreje, hahahah za nadat se da ce okrenut do kraja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 4, 2013 sve si igro rezonski na jace ekipe a sad ko ce mu ga znati hoce li Rumuni izvsti neki KLJ sastav da malo probaju i ostale igrace pa bude kiks sa rezultatom... ja ti uglavnom te prijateljske igram na golove, na pobjedu igram samo ako znam u kakvim ce sastavima biti ekipe Koreja nije prijateljska Meksiko mi je 100%, imam ga i u singlu. Jamajka nema poštenog nogometaša otkad je Usain Bolt odlučio baviti se profesionalno atletikom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 4, 2013 Mislim da će biti malo golova na Jamajci, a može lako uleteti remi, 0-0 ili 1-1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 4, 2013 Meni ga je sad prvo normalno otvorio, a zatim mi ne otvara. Očito imaju nekih problema.Moguće da su pod nekom vrstom napada. i ja imam sada problem pa ne mogu ni kladit..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 4, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Kod mene betspace: adresa nepoznata ??? nesto rade na sajtu ili su napadnuti ! ( Kvote su njim daleko najslabije od svih kladionica ) I ja cijeli dan imam problem, poslao sam im mail.... mislio sam da je samo kod mene problem, ali evo ocito svi imamo isti problem... Quote Share this post Link to post Share on other sites