emir1983 21 Posted June 7, 2013 Hrvatska 0 - 1 Škotska FT :smile_mad: Bas me zeznuli http://www.youtube.com/watch?v=3h7AqRdKQLA Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 7, 2013 Sutra Zmajevi lete za Oman, pa da igramo 5+ u ponedjeljak: http://www.youtube.com/watch?v=8hQ3Tvbhi1w Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 7, 2013 Hrvatska 0 - 1 Škotska FT :smile_mad: Bas me zeznuli Mene su zeznulio na nekoliko listica.... skotska koja nema pobjedu, skupili 2 boda iz 6 utakmica pobijede Hrvatsku u sred Zagreba, a sto je najgoew Hrvatska odigrala ocajno.... prokockali su SP... baraz je uvijek lutrija, to nije sigurno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 7, 2013 Belgija ocekivano dobila.... Hrvati me zeznuse, pa da dan bude boli glava... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 7, 2013 Šaka jada! Sačuvaj nas Bože takve reprezentacije i igrača! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 7, 2013 (edited) Edited June 7, 2013 by rockytomas 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 7, 2013 Hrvatska sjebala ceo kladioničarski svet. I mene, na dublu sa Belgijom. Škotska igra sa timom koji ni jedan navijač ne zna da nabroji (tako su izjavljivali njihovi navijači u Srbiji), a i dok su bili u jačem sastavu u gostima su redovno fasovali. Meni je to neshvatljivo, ali dobro, bar znam na koga se više ne kladiti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted June 7, 2013 Ajmo portugalci Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 7, 2013 odlično rocky Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 7, 2013 bar da se nasmeje4m od muke , Belgija i BIh bile sigurice i neznam zasto sam uopste igrao Hrvatsku na kvotu 1.3 sta reci kad su oni nas pobedili a izgubili od Skotske koliko smo mi tek ocajni da je selektor Antic prosetali bi se ovom grupom 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 7, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak ! Juce ipak ,izvrstan dan!Pre svega zahvaljujuci pobedi mladih Spanaca protiv Rusije. Da bude i danas tako ili bar priblizno. Za danas uzimam za sada : BiH Belgija Hrvatska @ preko 4 i verovatno Nadala u singlu @1.60 cinjenica Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 7, 2013 bar da se nasmeje4m od muke , Belgija i BIh bile sigurice i neznam zasto sam uopste igrao Hrvatsku na kvotu 1.3 sta reci kad su oni nas pobedili a izgubili od Skotske koliko smo mi tek ocajni da je selektor Antic prosetali bi se ovom grupom Antić je izgradio kult reprezentacije u Srbiji, sjećaš se vremena kada ste Rumune isprašili sa 5-0, to je bio kao vrhunac... I sada kada bi malo sredili savez, uz novog selektora + Vidic, Ivanovića, Lljalića i Matića bi bili selekcija za SP ili EP Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 7, 2013 I sada kada bi malo sredili savez, uz novog selektora + Vidic, Ivanovića, Lljalića i Matića bi bili selekcija za SP ili EP Matić, Ljajić i Sulejmani bi bili dovoljni za potpuno drugačiju reprezentaciju, mnogo opasniju od ove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted June 8, 2013 danas zbog Hrvatske , narod ostao bez ušteđevine Quote Share this post Link to post Share on other sites