Tuto 157 Posted June 12, 2013 Pozdrav ekipici! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted June 12, 2013 dobro jutro sretno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 12, 2013 Dobar vam dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 12, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 12, 2013 Dobar dan , dobri ljudi! Ili je mnogo slaba ponuda ili ja ne mogu da nađem nešto da odigram.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted June 12, 2013 Dobaaar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 12, 2013 Dobar dan , dobri ljudi! Ili je mnogo slaba ponuda ili ja ne mogu da nađem nešto da odigram.? Ponuda je fenomenalna za onog ko zna odabrati Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 12, 2013 Pozdrav Ako je neko gledao noćas NBA, imao je šta videti. San Antonio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 12, 2013 Ponuda je fenomenalna za onog ko zna odabrati a ti si kao taj koji zna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 12, 2013 Pozdrav Ako je neko gledao noćas NBA, imao je šta videti. San Antonio ma iso ih sut nenormalno, Neal i Green odakle god da opucaju ulazilo u kos Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 12, 2013 ma iso ih sut nenormalno, Neal i Green odakle god da opucaju ulazilo u kos Uravnotežena ekipa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 12, 2013 Uravnotežena ekipa. to jest... na svakoj poziciji imaju bas dobre igrace... mislim da su oni jedini koji mogu parirati Majamiju i dobiti ih u seriji Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 12, 2013 Ponuda je fenomenalna za onog ko zna odabrati Ja govorim samo o fudbalu. I odabrao sam bio FK Polonija Vilnius- Spyris Kaunas , tip: 2 @ 2.20 . kao i Persela Lamongan- PSPS Pekanbaru , tip: 1H (-1,50) , igrao sam na kvotu 1,35 , a da sam samo malo ranije gledao u ponudu bilo bi na 1,65. Sve u svemu - ja znam odabrati, alo ostajem pri tome da je ponuda očajna Quote Share this post Link to post Share on other sites