Davor_92 12 Posted June 12, 2013 (edited) a ti si kao taj koji zna baci pogled na tablicu expekta Edited June 12, 2013 by Davor_92 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 12, 2013 Ja govorim samo o fudbalu. I odabrao sam bio FK Polonija Vilnius- Spyris Kaunas , tip: 2 @ 2.20 . kao i Persela Lamongan- PSPS Pekanbaru , tip: 1H (-1,50) , igrao sam na kvotu 1,35 , a da sam samo malo ranije gledao u ponudu bilo bi na 1,65. Sve u svemu - ja znam odabrati, alo ostajem pri tome da je ponuda očajna nogometna ponuda je već tjednima očajna, pa sva normalna prvenstva su završila... Inače, nađe se koji pošten par i tu... pogledaj Arsenal Sarandi Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 12, 2013 Šaaaaaampiooooooooooooooon! Paaartizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 12, 2013 nogometna ponuda je već tjednima očajna, pa sva normalna prvenstva su završila... Stvar je u tome što ja slabo igram ta "normalna prvenstva" . , pa opet teško nalazim parove za odigrati. To je sigurno zbog ove kiše:?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 12, 2013 Inače, nađe se koji pošten par i tu... pogledaj Arsenal Sarandi Pogledao. Ali ništa posebno nisam video. Realno je da Arsenal pobedi, ali kad sam video da je Kup u pitanju - samo sam okrenuo glavu i krenuo putem svojim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted June 12, 2013 Partizan sampion.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 12, 2013 Partizan sampion.. Ništa novo nema, sve po starom ide .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted June 12, 2013 Laku noć i čestitke navijačima partizana Quote Share this post Link to post Share on other sites