Crni 23 Posted June 12, 2013 Baseball, MLB21:40 CET (12/06/2013)San Diego Padres-Atlanta Braves(Money Line)Pick: Atlanta Braves Odd: 1.78Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras je na PETCO Park,( San Diego, California) igra meč između domaćih Padresa(31-34) i gostujućih Bravesa(39-26)...Treći meč u seriji prethodna dva su pomaloi iznenađujuće pripala domaćinu sa dve minimalne pobede -06/11/13 SD 3 - ATL 2 06/10/13 SD 7 - ATL 6Ja ću večeras pokloniti poverenje Bravesima i uzeti ih ML jel po meni večeras u svemu imaju prednost i nemogu da verujem da će dozvoliti da budu pometlani na PETCO Parku!!!Večeras na moundu za SD: E.Volquez-RHP (4-5, 6.33) dok za ATL: P.Maholm-LHP (7-4, 3.46) dao bi prednost Maholmu.Volquez baca jakološe ove sezone iako dobija dobar suport nalazi su u užasnoj formi na zadnjem meču u Col. je uništen gde je za 2.1 inn. dobio čak 9 ranova ni na PETCO Parku ne baca dobro na zadnja tri starta je dozvolio čak 14 ranova 4,5, i 5 i zaista nevidim da može da ima dobar meč protiv sjajnog lineupa gostiju uz to i u karijeri ima lošu statistiku sa Breversima 1-3 4,56.Sa druge strane Maholm ima zasad dosta dobru sezonu u zadnjih 5 startova samo je u Torontu odbacao loše ali ni tada nije doživeo lost!Iako u karijeri ima loš skor sa Padresima čak 1-5 4,02 ipak je na zadnja dva starta odbacao dosta dobro dopustio jena 14 inn. Padresima samo 3 rana iako je na zadnjem meču doživeo poraz ali nije imao suport batera dok je na njegovom predzadnjem meču prošle sezone upravo u duelu sa Volquezom odbacao sjajno u pobedi Atlante od čak -08/15/12 ATL 6 - SD 1Gde je Volquez bio propisno napucan gde je izdržao samo 3 inn. uz 6 ranova.Iako su i Padresi ofanzivno statistički u vrhu N.L. ipak naravno Bravesi imaju mnogo mnogo kvalitetniji napad.Kako bilo ja večeras moram uzeti Bravese ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 12, 2013 Baseball, MLB02:40 CET (13/06/2013)Colorado Rockies - Washington Nationals(1st Halfs - 5 innings)Pick: Colorado Rockies -0.5Odd: 1.775Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Colorado vodi posle prvih 5 inn.!Večeras se na Coors Field, (Denver, Colorado) igra meč između domaćih Rockiesa(35-30) i gostujućih Nationalsa(31-32)...Drugi meč u seriji sinoć su Rockiesi prilično lako pobedili sa -06/11/13 COL 8 - WAS 3Inače tradicija je apsolutno na strani domaćina koji na zadnjih 51 meč ima čak 36 pobeda nad Was. po meni i večeras je sve na strani Col. od forme startera i naravno hitinga ali ne često Col. u drugom delu meča gubi i ogromnu prednost zbog bulpena i najviše iz tog razloga sam se odlučio za igru da Col. vodi posle prvih 5 inn. !!!Večeras na moundu za COL: Jorge De La Rosa (7-3, 3.38) dok za WAS: Ross Ohlendorf (0-0, 0.00) svakako da bi ovde dao prednost De La Rosi koji je ovu sezonu otvorio jako dobro.Sa druge strane za Was. ide Ross Ohlendorf iako iskusan pičer ipak ispod prosečni pičer koji u karijeri ima slabe rezultate uz to i ovo će mu biti prvi meč ove sezone a neznam dali postoji gore mesto na Svetu za pičera od Coors Fielda gde su padali i mnogo bolji pičeri.Iako je Was. bio jedan od velikih favorita od početka ove sezone igraju dosta promenjivo imaju dosta problema sa povredama tako je i večeras dok Col. je silan posebno kući i ponovo posle više godina izgleda kao ekipa koja bi moglča da se umeša u borbu za pley of posebno što veliki favoriti u diviziji su dosta loši ove sezone.Kako bilo mislim da Col. može već na samom startu da stvori prednost i igram da će voditi posle prvih 5 inn.!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites