Tuto Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Jutarnji pozdrav ekipici! :kahva:Ugodan i uspješan dan! Quote
snježana Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 dobro jutro jučerašnji dan je prošao,puno gluposti sam napravila gostiju puna kuća koji ne shvaćaju moje klađenje i zašto ja to radim totalno su me izbacili iz kolosjeka,ko da je prvi put u Baranji poplava ali danas je novi dan Quote
Tuto Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Kažu: Novi dan, nova sreća! ali danas je novi dan Quote
Nadrealista Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 dobro jutro jučerašnji dan je prošao,puno gluposti sam napravila gostiju puna kuća koji ne shvaćaju moje klađenje i zašto ja to radim totalno su me izbacili iz kolosjeka,ko da je prvi put u Baranji poplava ali danas je novi dan trebala si im dati da ti kuhaju rucak dok ti odigras kladionicu pa se poslije svi nadjete za stolom Quote
delpjero Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Kažu: Novi dan, nova sreća! nekom manja nekom veca Quote
delpjero Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 dobro jutro jučerašnji dan je prošao,puno gluposti sam napravila gostiju puna kuća koji ne shvaćaju moje klađenje i zašto ja to radim totalno su me izbacili iz kolosjeka,ko da je prvi put u Baranji poplava ali danas je novi dan mene ne shvacaju vec 10 godina Quote
Recommended Posts