Tuto 157 Posted June 14, 2013 Jutarnji pozdrav ekipici! :kahva:Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted June 14, 2013 dobro jutro jučerašnji dan je prošao,puno gluposti sam napravila gostiju puna kuća koji ne shvaćaju moje klađenje i zašto ja to radim totalno su me izbacili iz kolosjeka,ko da je prvi put u Baranji poplava ali danas je novi dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 14, 2013 Kažu: Novi dan, nova sreća! ali danas je novi dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 14, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 14, 2013 dobro jutro jučerašnji dan je prošao,puno gluposti sam napravila gostiju puna kuća koji ne shvaćaju moje klađenje i zašto ja to radim totalno su me izbacili iz kolosjeka,ko da je prvi put u Baranji poplava ali danas je novi dan trebala si im dati da ti kuhaju rucak dok ti odigras kladionicu pa se poslije svi nadjete za stolom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 14, 2013 Pozdrav svima sto nisi doso sinoc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted June 14, 2013 Dobri dan dobri ljudi hahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 14, 2013 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted June 14, 2013 Kažu: Novi dan, nova sreća! nekom manja nekom veca Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted June 14, 2013 dobro jutro jučerašnji dan je prošao,puno gluposti sam napravila gostiju puna kuća koji ne shvaćaju moje klađenje i zašto ja to radim totalno su me izbacili iz kolosjeka,ko da je prvi put u Baranji poplava ali danas je novi dan mene ne shvacaju vec 10 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted June 14, 2013 Španija U 20 Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites