Sasa 3 Posted June 17, 2013 Naziv kladionice: WillHillBroj para iz kladionice: nema brojaVrijeme odigravanja: 04:05Naziv para: Los Angeles Angels - Seattle Mariners(Money Line)Tip para: Los Angeles AngelsTečaj: 1.570 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 17, 2013 Naziv kladionice: SuperSportBroj para iz kladionice: 13783 Vrijeme odigravanja: 02:00Naziv para: Boston(TiK)-ChicagoTip para: x ( 1. trečina ili kraj )Tečaj: 1.900 Ev. dobitak: 6.900Ev. gubitak: 1.900 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 17, 2013 03:40 Arizona-Miami Tip: 1 Koef: 1,45 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 17, 2013 01:05 St.Louis-Chicago Cubs Tip: 1 Koef: 1,45 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 18, 2013 Baseball, MLB01:05 CET (18/06/2013)New York Yankees - Los Angeles Dodgers(MLB 1st Halfs - 5 innings)Pick: Los Angeles Dodgers +0.5 Odd: 1.725Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Dodgersi vode ili nerešeno posle prvih 5 inn.!Večeras se na Yankee Stadium,( Bronx, New York) igra meč između domaćih Yankeesa(38-31) i gostujućih Dodgersa(38-31)...Ja zaista nevidim razlog zašto mnogi večeras forsiraju Yenkije jel zaista večeras nevidim njihovu prednost sem u mnogo boljem skoru i domaćem terenu!!!Odlučio sam se za prvih 5 inn. zato što se pribojavam bulpena Dodgersa!!!Yankeesi igraju jako loše u zadnje vreme posle pet vezanih poraza su pobedili Angelse 6-5 iako u 9 inn. je malo falilo da prokockaju prednost od 6:0! Sa druge strane Doidgersi i dalje jako loše igraju iako mislim da bi mogli u skorije vreme i da podignu nivo igre stanje se poravlja što se povreda tiče no videćemo...Večeras na moundu za NYY: Phil Hughes (3-5, 4.89) dok za LAD: Hyun-Jin Ryu (6-2, 2.85) ja bi ovde dao svakako prednost Ryu...Hughes baca dosta loše ove sezone posebno u Bronxu gde je na zadnja dva meča dobio 12 ranova i izdržao svega 5 inn. na brdašcu iako Dogersi hiterski nisu sjajni ipak je to tim sa mnogo sjajnih udarača i večeras sa pojačanim lineupom i DH pozicijom bi mogli biti veoma nezgodni.Sa druge strane Hyun-Jin Ryu Korejski pičer kojise već u prvoj sezoni zasada odlično snašao uglavnom provede na moundu 6 inn. pre tri nedelje je protiv Angelsa odbacao svoj prvi CG i zabeležio SHO mislim da može solidno odbacati bar prvih 5 inn. dobrom delu lineupa neće on odgovarati jel je levoruki bacač.Dok i u lineupu se meni daleko više sviđaju Dodgersi koji izlaze sa najjačim mogućim lineupom u ovom trenutku dok Yankesi bez par startera.Kako bilo ja uzimam da Dodgersi ne gube posle prvih 5 inn.!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 18, 2013 Baseball, MLB 01:10 CET (19/06/2013) Cincinnati Reds - Pittsburgh Pirates(Handicap) Pick: Cincinnati Reds -1 Odd: 1.72 Bookie: Pinnacle Sports Stake: 6/10Pobeda Redsa sa više od 1 razlike ako pobede sa 1 tip je VOID!Večeras se na Great American Ball Park,( Cincinnati, Ohio) igra meč između domaćih Redsa(43-28) i gostujućih Piratesa(41-29)... Drugi meč u seriji diviziskih rivala sinoć su Redsi pobedili sa 4-1 i večeras ja verujem da mogu do pobede jer po mni u svemu večeras imaju prednost i na moundu i naravno u hitingu. Oba tima su sjano otvorili sezonu i to je divizija gde zasada čak 3 tima imaju sjajan skor i vode Cardinalsi sa 2.5 pobedeviše od Redsa a 4 od Piratesa i svakako su ovi mečevi najbitniji jel svojom pobedom direktno svom konkurentu nanose poraz!! Večeras na moundu za CIN: Mat Latos (6-0, 3.18) dok za PIT: Charlie Morton (0-1, 3.60) svakako bi ovde daoprednost Latosu. Latos je otvorio sezonu fenomenalno još nema poraznadam se da neće ni večeras i u karijeri ima brilijantnu statistiku sa Piratima 4-0 2.29 sve savršeno toga se malo i pribojavam!!! Dok sa druge strane Morton koji se tek vratio sa DL-a i na prvom meču doživeo poraz i u karijeri ima negativan skor sa Redsima 4-6 4.27 nadam se da će ga i večeras dohvatiti. Redsi izlaze u najjačem sastavu - 1. Shin-Soo Choo (L) CF 2. Zack Cozart ® SS 3. Joey Votto (L) 1B 4. Brandon Phillips ® 2B 5. Jay Bruce (L) RF 6. Todd Frazier ® 3B 7. Xavier Paul (L) LF 8. Devin Mesoraco ® C 9. Mat Latos ® P Dok Pirati izvode takođe jak tim - 1. Starling Marte ® LF 2. Russell Martin ® C 3. Andrew McCutchen ® CF 4. Garrett Jones (L) RF 5. Neil Walker (S) 2B 6. Pedro Alvarez (L) 3B 7. Gaby Sanchez ® 1B 8. Jordy Mercer ® SS 9. Charlie Morton ® P Ali svakako su hiterski Redsi mnogo kvalitetniji jednostavno po meni je sve večeras na njihovoj strani. Uzimam pobedu Redsa u hendikepu....!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites