snježana 0 Posted June 18, 2013 (edited) Košarka -Žene - Play-off - kvalifikacije-10,5/Poljska - Bugarska-2@1,8518-00U borbi za mjesto na Europskom prvenstvu poljski nacionalni košarkaški tim suočava se s vrlo teškim zadatkom, one moraju pobijediti najbolje u skupiniB Bugarsku s najmanje 16 bodova. Poljakinje nikad nisu igrale dobro s Bugarkama. Povijest njihovih igara govori u prilog Bugarske. Poljska je u prvoj utakmici izgubila 44:59, nakon što je imala velike probleme s učinkovitosti u napadu, manje od 30% u igri. Bugarke su odigrale dobro i obrana poljakinja se nije mogla dobro nositi . mislim da nema puno šanse za pobijedu poljskih košarkašica. ovo je iz hrvatske lutrije ima još veći zicer -17,5@1,25 grrrr... Edited June 18, 2013 by snježana Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted June 18, 2013 03:00, Miami - San Antonio, tip: Miami -3.5, @1.55, bet365Mislim da će Vrućina večeras uspjeti pobijediti šesti meč finalne konferencije i da će se igrati sedma utakmica. Oni su uspjeli napraviti jednu pobjedu na parketu dvorane u San Antoniju, ali ipak su izgubili dvije pa sada gube 3:2 u seriji. Istina, i Spursi su napravili brejk, i to u prvoj utakmici, ali večeras će Miami dati sve od sebe kako bi izjednačili na 3:3, jer oni više nemaju prava na grešku. Imat će podršku domaćih navijača, a od čuvenog trojca James, Wade i Bosh se očekuje partija iz utakmice broj 4 kada su odigrali fantastično i kada su slavili 109:93. U prošloj utakmici je opet išao šut San Antonio, mislim da bi večeras moglo stati što bi Heat trebao iskoristiti, a onda u sedmoj utakmici bi moglo biti svašta. Dakle, uzimam tip da Miami pobjeđuje sa 4 ili više koševa razlike. Quote Share this post Link to post Share on other sites