Crni 23 Posted June 19, 2013 Baseball, MLB19:05 CET (19/06/2013)New York Yankees - Los Angeles Dodgers(MLB 1st Halfs - 5 innings)Pick: Los Angeles Dodgers +0.5 Odd: 1.909Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Dodgersi vode ili nerešeno posle prvih 5 inn.!Večeras se na Yankee Stadium,( Bronx, New York) igra meč između domaćih Yankeesa(38-31) i gostujućih Dodgersa(38-31)...Meč interlige koji jesinoć odložen zbog kiše i večeras je dupli program ja sam se odlučio za prvi meč i igraću isto kao i sinoć na Dodgerse 1st Halfs - 5 innings bukvalno je sve isto kao i sinoć sem što za Yankeese ide mnogo bolji pičer ali i kvota na je mnogo bolja na Dodgerse!!!Odlučio sam se za prvih 5 inn. zato što se pribojavam bulpena Dodgersa!!!Yankeesi igraju jako loše u zadnje vreme posle pet vezanih poraza su pobedili Angelse 6-5 iako u 9 inn. je malo falilo da prokockaju prednost od 6:0! Sa druge strane Doidgersi i dalje jako loše igraju iako mislim da bi mogli u skorije vreme i da podignu nivo igre stanje se poravlja što se povreda tiče no videćemo...Večeras na moundu za NYY: Hiroki Kuroda (6-5, 2.78) dok za LAD: Hyun-Jin Ryu (6-2, 2.85) duel Japanskog i Korejskog pičera.Kuroda je veoma iskusan pičerkoji iako imadobru sezonu nema sjajan skor zbog jako lošeg suporta batera u zadnje vreme nije ni u sjajnoj formi i iako u Bronxu baca mnogo bolje nego na gostovanjima mislim da nije nedodirljiv.Sa druge strane Hyun-Jin Ryu Korejski pičer kojise već u prvoj sezoni zasada odlično snašao uglavnom provede na moundu 6 inn. pre tri nedelje je protiv Angelsa odbacao svoj prvi CG i zabeležio SHO mislim da može solidno odbacati bar prvih 5 inn. dobrom delu lineupa neće on odgovarati jel je levoruki bacač.Dok kao i sinoć mnogo mi se više sviđa lineup gostiju nego Yankesa koji su sa dosta izmenjenim timom bez par startera dok i većini lineupane odgovara levoruki bacač -1. Brett Gardner (L) CF2. Jayson Nix ® SS3. Robinson Cano (L) 2B4. Vernon Wells ® LF5. Thomas Neal ® DH6. Ichiro Suzuki (L) RF7. David Adams ® 3B8. Lyle Overbay (L) 1B9. Chris Stewart ® CSa druge strane Dodgersi izlaze sa produženim lineupom i dosta jakim sastavom - 1. Nick Punto (S) SS2. Yasiel Puig ® RF3. Adrian Gonzalez (L) 1B4. Hanley Ramirez ® DH5. Andre Ethier (L) CF6. Juan Uribe ® 3B7. Skip Schumaker (L) 2B8. A.J. Ellis ® C9. Alex Castellanos ® LFKako bilo kvotana Dodgerse je velika a ja ću uzeti prvih 5 inn. da ne gube !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 19, 2013 Naziv kladionice: SuperSportBroj para iz kladionice: 1302 Vrijeme odigravanja: 02:15Naziv para: St.Louis-Chicago Cubs Tip para: 1Tečaj: 1.550 Ev. dobitak: 6.550Ev. gubitak: 1.550 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 19, 2013 04:05 LA Angels-Seattle Tip: 1 Koef: 1,45 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 19, 2013 02:05 Texas(h-1,5)-Oakland Tip: 2 Koef: 1,45 Quote Share this post Link to post Share on other sites