snježana 0 Posted June 21, 2013 (edited) -7,5Danska-Poljska-2@1.85 ova prijateljska utakmica postavljena je kao zabava poslije ždrijeba za Europsko prvenstvo koje će se održati u Danskoj. Ždrijeb je bio u 18.30 sati, dok će se igrati u 20:30 sati također u Herningu.Obje momčadi neće računati na najbolje igrače iz ekipe. Razlog je duga i već završena rukometna sezona kojoj su u obje momčadi najbolji igrači jako umorni i već su na odmoru. igra je od zabavnog karaktera. U ovoj igri Vidim Danska je postavljena kao vrlo veliki favorit . Vidim prednot samo domaći teren i to je ono što je on njihovoj strani, ali budući da je prijateljski suseret upitno je koliko je velika ta prednost. Uopće ne sumnjam da će oba tima iigrači željeti impresionirati za Europsko prvenstvo,ali sumnjam da je razlika u kvaliteti nije velika.hendikep je također na strani Poljske. Oni bi to trebali pokriti. Edited June 21, 2013 by snježana Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted June 21, 2013 ispričavam se na pravopisu, ali jako sam žurila a inače zbog moje glupe bolesti imam lošu kordinaciju ruku, pa sam malo usporena Quote Share this post Link to post Share on other sites