Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

22.06.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB22:05 CET (22/06/2013)Philadelphia Phillies - New York Mets(Money Line)Pick: Philadelphia Phillies  :uredu: Odd: 1.87Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se na Citizens Bank Park, (Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Philliesa(35-39) i gostujućih  Metsa(29-41)...Drugi meč u seriji sinoćsu Metsi pobedili sa 4-3 iako je Fila imala mnogo više scoring pozicija ali je mnogo šansi propustila ja mislim da večeras bi mogli do pobede.Večeras na moundu za PHI: J.Pettibone-RHP (3-3, 4.40) dok za NYM: D.Gee-RHP (5-7, 4.56)   Pettibone posle dosta dobrog starta sezone je malo pao u formi doduše imao je teška gostovanja gde baca ipak dosta lošije nego u Filad. svakakako mlad pičer koji ima talenta i večeras bi mogao da ima solidno veče jel iako Metsi su u dosta dobroj formi u zadnjih nedelju dana ipak su Metsi hiterski dosta skroman tim.Dok za Metse baca Gee pičer koji je katastrofalno otvorio sezonu ali na zadnja četiri meča baca van svakih očekivanja na zadnja četiri meča dozvolio je samo 5 ranova a bacao je protiv timova koji imaju odlične hitere nemislim da je preko noći odjednom postao odličan bacač već mislim da sumu se kockice posložile u tom periodu i da taj HOT neće dugo potrajati gledao sam ga par puta i bio je prilično skroman nadam se već večeras da može biti dohvaćen od hitera File koji su to redovno dosadmu radili iako ima 2-3 ima katastrofalnu eru od čak 7.49.Hiterski svakako je Fila. daleko kvalitetnija imali su tokom sezone dosta problema sa povredama ali sad su končno svi na okupu i Fila zaista ima čak 3-4 vanseriska hitera i još dosta dobrih udarača nadam se da će večeras to i pokazati.Uzimam Philliese ML...!!!

Edited by Crni

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 155

Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: Chicago(1TiK)-Boston
Tip para: x ( 1. trečina ili kraj )
Tečaj: 2.000

Ev. dobitak: 7.000
Ev. gubitak: 2.000

Baseball, MLB
01:15 CET (23/06/2013)
San Diego Padres - Los Angeles Dodgers(Money Line)
Pick: Los Angeles Dodgers  :uredu:

Odd: 2.06
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 4/10

Večeras se na PETCO Park, (San Diego, California) igra meč između domaćih Padresa(38-36) i gostujućih Dodgersa(30-42)...
Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Padresi -

06/21/13  SD 5 - LA 2  
06/20/13  SD 6 - LA 3

Iako su Padresi definitivno u naletu a Dodgersi i dalje u bunaru ja ću ipak probati večeras na Dodgerse ML...!!!
Kvota  na Dodgere je u porastu i od priličnih favorita su došli do toga da su aucajderi što mi se takođe sviđa ja nevidim večeras u ničemu prednost na strani Padresa sem u formi timova Dodgersi i dalje imaju problema sa povredama ali sad i Padresi imaju dosta povređenih igrača u lineupu.
Večeras na moundu za SD: Edinson Volquez (5-5, 5.84) dok za LAD: Zack Greinke (3-2, 4.22) svakako je da je Greinke ovde u prednosti..!!!
Volquez je pičer od koga se svašta može očekivati može da odbacasjajno ali i da se raspadne u karijeri sa Dodgersima ima 2-2 3.97.
Kod Greinkea je najveći problem što bolje baca kući nego na gostovanjima ali svakako je da je on kvalitetan pičer ali su ga povrede malo izbacile iz koloseka u karijeri ima pozitivan skor na dva meča 1-0 3.27 zadnji njegov start u S.D. ove sezone je odneo pobedu -

04/11/13  SD 2 - LA 3

Padresi večeras izvode tim -

1. Logan Forsythe ® 2B
2. Will Venable (L) RF
3. Chase Headley (S) 3B
4. Carlos Quentin ® LF
5. Kyle Blanks ® 1B
6. Alexi Amarista (L) CF
7. Yasmani Grandal (S) C
8. Pedro Ciriaco ® SS
9. Edinson Volquez ® P

Dok Dodgersi -

1. Skip Schumaker (L) LF
2. Yasiel Puig ® RF
3. Adrian Gonzalez (L) 1B
4. Hanley Ramirez ® SS
5. Andre Ethier (L) CF
6. Mark Ellis ® 2B
7. Juan Uribe ® 3B
8. A.J. Ellis ® C
9. Zack Greinke ® P   

Padresi i bez prvog kečera i bez par povređenih igrača dok Dodgersi izvode najjači mogući tim u ovom trenutku.
I zaista nevidim zašto su Dodgersi večeras aucajderi i kvota na njih konstantno raste.
Kako god bilo uzimam Dodgerse ML...!!!
Edited by Crni