Hordaš 1 Posted June 24, 2013 Dobar dan svima, Sarajevo glat do 3. pretkola, gdje u produžecima izbacujemo Stuttgart Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 24, 2013 Dobar dan svima, Sarajevo glat do 3. pretkola, gdje u produžecima izbacujemo Stuttgart i moja mahala bi prosla glat da nam dodje predstavnik san marina pa onda estonije ili albanije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted June 24, 2013 i moja mahala bi prosla glat da nam dodje predstavnik san marina pa onda estonije ili albanije I to što kažeš, ali veliki Stuttgart kad padne na Koševu onda ćeš morati čestitat hahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 24, 2013 I to što kažeš, ali veliki Stuttgart kad padne na Koševu onda ćeš morati čestitat hahahah o tom potom al ipak mislim ako dogurate do Stuttgarta da ces j..... Vedi sve po spisku poslije utakmice Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted June 24, 2013 ljudi u gužvi sam muž mi ima rođendan, a ja posla preko glave, radim jedno a mislim na drugo(koji par odigrati) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 24, 2013 ljudi u gužvi sam muž mi ima rođendan, a ja posla preko glave, radim jedno a mislim na drugo(koji par odigrati) eh da ti covjek zna da ti je u glavi par a ne njegov rodjendan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 24, 2013 eh da ti covjek zna da ti je u glavi par a ne njegov rodjendan par kobasica? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 24, 2013 Dobro je Željezničar prošao, nema Maccabia. U Ligi šampiona nema laganih protivnika niti boranije, da bar ponekad osvojite titulu znali bi ste Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 24, 2013 Šalu na stranu ali mi je malo nelogično da prvak Češke, ekipa koja je igrala i grupne faze Lige prvaka i UEL-a zadnje 2-3 godine nije bolje rangirana tj. da i oni moraju da igraju od drugog pretkola kad i ostali kelneri, bankari, ribari i slično? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted June 24, 2013 Šalu na stranu ali mi je malo nelogično da prvak Češke, ekipa koja je igrala i grupne faze Lige prvaka i UEL-a zadnje 2-3 godine nije bolje rangirana tj. da i oni moraju da igraju od drugog pretkola kad i ostali kelneri, bankari, ribari i slično? Mislim da i u Hrvatskoj ima jedan takav klub Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 24, 2013 Kakav im je sad sastav i kvalitet nista se ne zna ! Ja samo znam,da ima slabog trenera.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted June 24, 2013 U Ligi šampiona nema laganih protivnika niti boranije, da bar ponekad osvojite titulu znali bi ste Nema ni ovdje laganih, ako si nenosilac. S obzirom da je Sarajevo nosilac, za razliku od nekih, sve je lakše. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 24, 2013 Nema ni ovdje laganih, ako si nenosilac. S obzirom da je Sarajevo nosilac, za razliku od nekih, sve je lakše. Igrate prvo pretkolo, koje niko ne igra (osim ribara i konobara) i da ne budete nosioci.... pa stvarno, zar jos i to da docekate Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted June 25, 2013 Kao sto ime kaze, igrat ce Viktorija (na gol Zeljeznicara) :) Quote Share this post Link to post Share on other sites