Jump to content

Recommended Posts

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobar dan svima, Sarajevo glat do 3. pretkola, gdje u produžecima izbacujemo Stuttgart  :icon_surprised:

i moja mahala bi prosla glat da nam dodje predstavnik san marina pa onda estonije ili albanije  :icon_biggrin:

Posted

i moja mahala bi prosla glat da nam dodje predstavnik san marina pa onda estonije ili albanije  :icon_biggrin:

I to što kažeš, ali veliki Stuttgart kad padne na Koševu onda ćeš morati čestitat hahahah  :icon_razz:

Posted

I to što kažeš, ali veliki Stuttgart kad padne na Koševu onda ćeš morati čestitat hahahah  :icon_razz:

o tom potom al ipak mislim ako dogurate do Stuttgarta da ces j..... Vedi sve po spisku poslije utakmice  :48thumbsup:

Posted

ljudi u gužvi sam :smile_dance: muž mi ima rođendan, a ja posla preko glave, radim jedno a mislim na drugo(koji par odigrati) :whaat:

eh da ti covjek zna da ti je u glavi par a ne njegov rodjendan  :icon_biggrin:

Posted

Dobro je Željezničar prošao, nema Maccabia.

U Ligi šampiona nema laganih protivnika niti boranije, da bar ponekad osvojite titulu znali bi ste  :icon_biggrin:

Posted

Šalu na stranu ali mi je malo nelogično da prvak Češke, ekipa koja je igrala i grupne faze Lige prvaka i UEL-a zadnje 2-3 godine nije bolje rangirana tj. da i oni moraju da igraju od drugog pretkola kad i ostali kelneri, bankari, ribari i slično?

Posted

Šalu na stranu ali mi je malo nelogično da prvak Češke, ekipa koja je igrala i grupne faze Lige prvaka i UEL-a zadnje 2-3 godine nije bolje rangirana tj. da i oni moraju da igraju od drugog pretkola kad i ostali kelneri, bankari, ribari i slično?

Mislim da i u Hrvatskoj ima jedan takav klub  :icon_neutral:

Posted

U Ligi šampiona nema laganih protivnika niti boranije, da bar ponekad osvojite titulu znali bi ste  :icon_biggrin:

Nema ni ovdje laganih, ako si nenosilac. S obzirom da je Sarajevo nosilac, za razliku od nekih, sve je lakše. :icon_cool:

Posted

Nema ni ovdje laganih, ako si nenosilac. S obzirom da je Sarajevo nosilac, za razliku od nekih, sve je lakše. :icon_cool:

Igrate prvo pretkolo, koje niko ne igra (osim ribara i konobara) i da ne budete nosioci.... pa stvarno, zar jos i to da docekate :icon_biggrin: