HaRe! 7 Posted June 25, 2013 vi vidjeli njih kako vas deru a sad ce te da vidite kako mi njih deremo vama za ljubav Za osvetu komšijama samo zna Sarajevo, kao npr. Levski... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 25, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 25, 2013 Za osvetu komšijama samo zna Sarajevo, kao npr. Levski... Levski protiv nas i Levski protiv vas kao Notinhgham Forrest kad je osvajo kup sampiona i sad kad igra konferencijsku ligu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 25, 2013 Pozdrav raja! Losa ponuda, sta je ovo.... da nema tenisa, preskocio bi danas kladjenje, a to se nije desilo zadnjih 13 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 25, 2013 Kako god, ja ću navijati za Želju Pozdrav Dobar dan....ja ću navijati za sve ex -yugo klubove..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 25, 2013 http://nogomania.com/Mednarodni-Nogomet/Novica/Borac-pred-bankrotom.aspx jedan od mojih klubova koji sam volio gledati njihove utakmice po tv....a najviše me spominjao na finale kupa Maršala Tita iz 1988. godine..... a danas???? pa zato nema u Europi..... ojejejejej..... :icon_confused: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 25, 2013 http://nogomania.com/Mednarodni-Nogomet/Novica/Borac-pred-bankrotom.aspx jedan od mojih klubova koji sam volio gledati njihove utakmice po tv....a najviše me spominjao na finale kupa Maršala Tita iz 1988. godine..... a danas???? pa zato nema u Europi..... ojejejejej..... :icon_confused: Borac je uvijek bio veliki klub u bivsoj drzavi.... uz Velez, Zelju, Sarajevo i Slobodu (Tuzla) je predstavljao BIH.... steta za taj klub, ali kao sto nista ne stima, tako niko ne posvecuje paznju tim klubovima.... sport je samo na marginama.... jedna velicina kao KK Bosna, bivsi evropski prvak, je na aparatima i skoro da je taj klub ugasen zbog nemara i nebrige ovih novokomponovanih koji su na vlasti, kojima je samo lcni interes bitan, a sve sami nacionalisti i fasisti.... zalosno Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted June 25, 2013 pozdrav ekipici!evo i mene nakon jaaaako dugo vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 25, 2013 Laaakuu nooooć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted June 25, 2013 Levski protiv nas i Levski protiv vas kao Notinhgham Forrest kad je osvajo kup sampiona i sad kad igra konferencijsku ligu Hajde vidjet ćemo kako će se provesti Široki Brijeg, pa ćemo dati neki zaključak glede Levskog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 25, 2013 Hajde vidjet ćemo kako će se provesti Široki Brijeg, pa ćemo dati neki zaključak glede Levskog. haj more i ta varijanta laku noc raja, pisemo se sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites