rockytomas 15 Posted June 25, 2013 02:10, Houston Astros - St.Louis Cardinals, Tip : St.Louis Cardinals @ 1.67, William Hill, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 25, 2013 Bejzbol - MLB 04:10h Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants(Money Line)Tip: Los Angeles Dodgers Kvota: 1.79Bet365 5/10Večeras se na Dodger Stadium,( Los Angeles, California ) igra meč između domaćih Dodgersa(33-42) i gostujućih Giantsa(38-38)..Drugi meč u seriji sinoć sau pobedili Dodgersi sa 3-1 ja bi imi večeras daoprednost i na moundu i u hitingu!Konačno su vezali 3 pobede i dali je to znaqk buđenja videćemo ja sam ihigrao na sva tri meča sinoć i duplo i under S.F. imoramih ispoštovati i večeras.Večeras na moundu za LAD: Stephen Fife (1-2, 3.25) dok za SF: Michael Kickham (0-1, 15.43) svakako prednost za Fifea.Fife je dosta solidan i baca u dosta dobroj formi na zadnja četiri starta samo 6 ranova na jedinom meču u karijeri sa S.F. je odbacao sjajno 6.1 inn. uz 1.42 eru.Sa druge strane mladi Kickhamn kojem će ovobiti tek drugi start u karijeri u Oak. je razbijen na samom startuimislim da je on idealan da ga Dodgersi dohvate.Neverujem da može bacati dugo abulpen Giantsa u zadnje vreme jako loš.Hiterski naravno prednost za Dodgerse kako bilo mislim da ovaj momentum i prednost moraju izkoristiti i uzimam ih ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 25, 2013 02:10, Houston Astros - St.Louis Cardinals, Tip : Under 9.5 @ 1.704, Pinnacle, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 25, 2013 Baseball, MLB 01:10 CET (26/06/2013) Detroit(8,5)-LA Angels(Zbroj poena) Pick: Više od 8.5 Odd: 1.75 Bookie: Super Sport Stake: 6/10Večeras se na Comerica Park, (Detroit, Michigan ) igra meč između domaćih Tigersa(42-32) i gostujućih Angelsa(33-43)... Prvi meč u seriji prvenstveno sam hteo da igram na Angelse ali oni opet po starom počišćeni su i od Pirata i to u L.A. I sigurno nedolaze sa previše samopouzdanja čak ni 9 ranova na zadnjem meču nije bilo dovoljno za pobedu kad su dobili 10 i upravo mislim da je na ovom meču najbolja opcija Over poena!!! Večeras na moundu za DET: Rick Porcello (4-4, 4.74) dok za LAA: C.J. Wilson (6-5, 3.61) iako su u zadnjih par startova oba pičera u solidnim formama ali mi oni nedeluju kao pičeri koji protivničke hitere mogu da zadrže na malom broju poena. I tradicionalno oba pičera su loše prolazila Porcello 3-3 7.68 dok Wilson 1-2 4.94... Čak i bulpeni oba tima su katastrofa možda i najlošiji delovi tima. Oba timaizlaze sa gotovo najjačim sastavima sa svim zvezdama. Tigersi sa - 1. Austin Jackson ® CF 2. Torii Hunter ® RF 3. Miguel Cabrera ® 3B 4. Prince Fielder (L) 1B 5. Victor Martinez (S) DH 6. Jhonny Peralta ® SS 7. Omar Infante ® 2B 8. Avisail Garcia ® LF 9. Bryan Holaday ® C Dok Angelsi- 1. J.B. Shuck (L) LF 2. Mike Trout ® CF 3. Albert Pujols ® DH 4. Mark Trumbo ® 1B 5. Howie Kendrick ® 2B 6. Josh Hamilton (L) RF 7. Alberto Callaspo (S) 3B 8. Hank Conger (S) C 9. Erick Aybar (S) SS Kako bilo mislim da bi trebalo da bude dosta poena i uzimam Overna meču...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 25, 2013 Baltimore Orioles - Cleveland Indians, tip 1 @1.78 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 25, 2013 Boston Red Sox - Colorado Rockies, tip 1 @1.59 (William Hill) Quote Share this post Link to post Share on other sites