Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

25-06.2013

Recommended Posts

Bejzbol - MLB
04:10h Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants(Money Line)
Tip: Los Angeles Dodgers
Kvota: 1.79
Bet365 5/10

Večeras se na Dodger Stadium,( Los Angeles, California ) igra meč između domaćih Dodgersa(33-42) i gostujućih Giantsa(38-38)..
Drugi meč u seriji sinoć sau pobedili Dodgersi sa 3-1 ja bi imi večeras daoprednost i na moundu i u hitingu!
Konačno su vezali 3 pobede i dali je to znaqk buđenja videćemo ja sam ihigrao na sva tri meča sinoć i duplo i under S.F. imoramih ispoštovati i večeras.
Večeras na moundu za LAD: Stephen Fife (1-2, 3.25) dok za SF: Michael Kickham (0-1, 15.43) svakako prednost za Fifea.
Fife je dosta solidan i baca u dosta dobroj formi na zadnja četiri starta samo 6 ranova na jedinom meču u karijeri sa S.F. je odbacao sjajno 6.1 inn. uz 1.42 eru.
Sa druge strane mladi Kickhamn kojem će ovobiti tek drugi start u karijeri u Oak. je razbijen na samom startuimislim da je on idealan da ga Dodgersi dohvate.
Neverujem da može bacati dugo abulpen Giantsa u zadnje vreme jako loš.
Hiterski naravno prednost za Dodgerse kako bilo mislim da ovaj momentum i prednost moraju izkoristiti i uzimam ih ML...!!!

Baseball, MLB
01:10 CET (26/06/2013)
Detroit(8,5)-LA Angels(Zbroj poena)
Pick: Više od 8.5
Odd: 1.75
Bookie: Super Sport
Stake: 6/10

Večeras se na Comerica Park, (Detroit, Michigan ) igra meč između domaćih Tigersa(42-32) i gostujućih Angelsa(33-43)...
Prvi meč u seriji prvenstveno sam hteo da igram na Angelse ali oni opet po starom počišćeni su i od Pirata i to u L.A. I sigurno nedolaze sa previše samopouzdanja čak ni 9 ranova na zadnjem meču nije bilo dovoljno za pobedu kad su dobili 10 i upravo mislim da je na ovom meču najbolja opcija Over poena!!!
Večeras na moundu za DET: Rick Porcello (4-4, 4.74) dok za LAA: C.J. Wilson (6-5, 3.61) iako su u zadnjih par startova oba pičera u solidnim formama ali mi oni nedeluju kao pičeri koji protivničke hitere mogu da zadrže na malom broju poena.
I tradicionalno oba pičera su loše prolazila Porcello 3-3 7.68 dok Wilson 1-2 4.94...
Čak i bulpeni oba tima su katastrofa možda i najlošiji delovi tima.
Oba timaizlaze sa gotovo najjačim sastavima sa svim zvezdama.
Tigersi sa -

1. Austin Jackson ® CF
2. Torii Hunter ® RF
3. Miguel Cabrera ® 3B
4. Prince Fielder (L) 1B
5. Victor Martinez (S) DH
6. Jhonny Peralta ® SS
7. Omar Infante ® 2B
8. Avisail Garcia ® LF
9. Bryan Holaday ® C

Dok Angelsi-

1. J.B. Shuck (L) LF
2. Mike Trout ® CF
3. Albert Pujols ® DH
4. Mark Trumbo ® 1B
5. Howie Kendrick ® 2B
6. Josh Hamilton (L) RF
7. Alberto Callaspo (S) 3B
8. Hank Conger (S) C
9. Erick Aybar (S) SS

Kako bilo mislim da bi trebalo da bude dosta poena   i uzimam Overna meču...!!!