micha 27 Posted June 28, 2013 Ko želi da prestavlja Bet-Club Forum na MTF -u nagradnom takmičenju , neka se prijavi ovde. Budite deo najboljih! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted June 29, 2013 Bila bi mi čast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 30, 2013 Ja ću u Julu odmoriti vidim da ima novih snaga pola meseca sam na Moru naravno biću onlajn her kapiten stavi me samo u sastav ako vam bude falilo kao rezervu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2013 Vidim da na Bet winners forumu za 7. mjesec nisu otvorene dnevne teme. Da li se igra u 7. mjesecu ili ne i gdje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 1, 2013 Treba da se igra isto tamo. Ja nisam otvorio da sacekam konacno oko nagrada. Zadnje što je receno je da mi osvajamo 2X 50 i 2 X25 eura. Cekam konacnu potvrdu toga , pa dotle da se dogovorimo kako to raspodeliti na nas 5. Dajte predloge sto pre . I to ce sada morati da ide ne na dva, nego na 4 racuna. . Znaci 2 X 25 i 2 X50. Ja sam tamo proglasio nas za pobednike, t.j. osvajace nagrada. Cekam da vidim da li ce biti nekih prigovora, koji ce biti neosnovani , jer smo samo mi ispunili uslov za dobijanje nagrada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 1, 2013 Evo mog predloga i mislim da je to najrealnije. I racun od 50 evra - Tuto ( sad bi morao da otvori racun ) II racun od 50 evra - dele igoric i Crni i Perkan i ja 2 X 25 evra , svako na svoj racun Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2013 Račun na 1bet.com otvoren. Podaci poslani na PM. Pozdrav. Evo mog predloga i mislim da je to najrealnije. I racun od 50 evra - Tuto ( sad bi morao da otvori racun ) II racun od 50 evra - dele igoric i Crni i Perkan i ja 2 X 25 evra , svako na svoj racun Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 1, 2013 Evo mog predloga i mislim da je to najrealnije. I racun od 50 evra - Tuto ( sad bi morao da otvori racun ) II racun od 50 evra - dele igoric i Crni i Perkan i ja 2 X 25 evra , svako na svoj racun Podrzavam ovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites