Crni 23 Posted June 30, 2013 Baseball, MLB19:35 CET (30/06/2013)Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers(Money Line)Pick: Milwaukee BrewersOdd: 2.38Bookie: Pinnacle SportsStake: 3/10Večeras se na PNC Park, (Pittsburgh, Pennsylvania) igra meč između domaćih Piratesa(50-30) i gostujućih Brewersa(32-47)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Pirati:06/29/13 PIT 2 - MIL 1 06/28/13 PIT 10 - MIL 3I večeras su Pirati postavljeni za prilične favorite ali ja ću probati sa ML na Brewerse..!!!Naime Pirati su iako sam još na startu sezone rekao da su kvalitetan tim i da bi mogli biti prijatno iznenađenje ali oni su van svakih očekivanja u već dobrom delu sezone izbili na prvo mesto u celom MLB-u kad se pogleda ceo tim oni nemaju niti neke velike zvezde ali na svim pozicijama su dosta ujednačeni i kavlitetni dokle će izdržati u ovom ritmu videćemo u sjajnoj su formi imaju čak 8 vezanih pobeda ali i toj seriji mora doći kraj nadam se baš večeras.Sa druge strane Brewersi koji su svakako jedno od najvećih razočaranja svakako kvalitetan tim kojije imao dosta problema i sa povredama i svakako razočaravjuća sezona za njih ali naravno da oni na mečeve neće izlaziti sa belom zastavom!!!Večeras na moundu za PIT: C.Morton (1-1, 2.81) dok za MIL: Lohse (3-6, 3.69)Upravo je ovaj mečap jedan od glavnih razloga mog uzimanja ovog beta Morton je mladi pičer koji ima potencijala posle povrede se vratio baca solidno ali nije konstantan ali i baca tek 5 inn. po meču jel nije još potpuno spreman ali sa Brewersima u karijeri ima kriminalnu statistiku 0-4 6.67 era i verujem da ga i večeras mogu dohvatiti.Sa druge strane Lohse veoma iskusan i kvalitetan pičer koji i ove sezone baca dosta dobro ali nema uvek kvalitetan suport ali hrabri me to da na njegova zadnja dva izlaska na brdašce iako Mil.nije u nekoj formi ipak oba ta meča su dobili uz to ima sjajnu statistiku7 u karijeri sa Piratima 9-2 3.41 verujem da i večeras može imati dobro veče posebno što Pirati kući nisu toliko hiterski opasni kao na strani.Hiterski su oba tima podjednaka i statistički da su Brewersi kompletni i tu bi svakakao bili u prednosti ja jedinu prednost osim boljeg skora i forme na starani Pirata je samo bolji bulpen..Kako bilo meni je ML na Brewerse po ovako sjajnoj kvoti svakako value i uzimam ih makar i za manji ulog...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 30, 2013 rijeme odigravanja: 22:10Naziv para: Los Angeles Dodgers ( -1,5)- Philadelphia PhilliesTip para: 1 (-1,5)Tečaj: 2.700 Quote Share this post Link to post Share on other sites