mostovoj 44 Posted July 5, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 10:00 Naziv para: Kanada(19)(h+35,5)-SAD(19)Tip para: 2Tečaj: 1.850 67-109 Edited July 5, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
adnan.suzanj 2 Posted July 5, 2013 18:00 Hrvatska/U19-Srbija/U19 Tip: 2 @ 1,67 Ladbrokes Srbija reprezentacija koja je puna talentovanih košarkaša na ovaj turnir je poslala vrlo jaku ekipu koja se nosila čak i sa amerikancima do poslednje četvrtine kada su morali popustiti jer ipak bi bilo stvarno previše da su uzeli mlade i buduće sigurno NBA zvezde. Srbija je taj meč pokazala svu svoju moć i sav svoj raskošan talenat da ne bacam oko samo na taj meč reći ću da su uzeli Rusiju i Kinu od jačih protivnika i to sa većim razlikama od očekivanih.Sjajno oružje su im trojke i skok u napadu koji ih je služio po očekivanju u svakom dosadašnjem meču.Veoma su to psihološki jaki i motivisani mladi ljudi željni uspeha na njih se trebaju ugledati mlade nade i svi sportisti ne samo iz Srbije nego i iz jačih moćnijih zemalja.Ja jeste da malo srcem komentiram ovaj meč ali sve što sam naveo je apsolutna istina i ponosan sam ovom ekipom.Očekujem da odigraju jedno finale bez predaje i bilo kakvih incidenata sve po fer-pleju i propisima.Većina koja prati mlade reprezentacije navikla je da je Srbija uvek tu negde ako ne u samom vrhu bar u polufinalima,tako da su i ovi momci nastavili tu tradiciju.Hrvatska reprezentacija igra sjajno takodje u prošlim mečevima izdvajam po meni najteži meč za njih to je bio onaj sa Litvanijom koji su dobili sa 91-90 sedam sekundi pre kraja. U tom meču su pokazali karakter i istrajnost prema svom cilju tj.medalja na ovom takmičenju.Pre tog meča su imali jedan i jedini poraz na takmičenju od španaca koji nisam očekivao.Kao najboljeg igrača izdvojio bi sjajnog Šarića koji je pravi lider i vodja na terenu.Igrač koji će verovatno biti na ovogodišnjem seniorskom eurobasketu u Sloveniji.I od Hrvatske očekujem maksimalno zalaganje i trud bez obzira što je Srbija blagi favorit. Dakle tip pobeda Srbije konačni tip bi izabrao zbog većeg kvaliteta i bolje timske igre mada ne vjerujem da će biti pobeda veća od 2-3 razlike u korist Srbije. Quote Share this post Link to post Share on other sites