Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

06.07.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB22:10 CET (06/07/2013)Cincinnati Reds - Seattle Mariners(Money Line)Pick: Cincinnati Reds  :uredu:  :icon_razz: Odd: 1.49Bookie: MarathonbetStake: 9/10Večeras se na Great American Ball Park,( Cincinnati, Ohio) igra mečizmeđu domaćih Redsa(49-37) i gostujućih Marinersa(38-48)...Drugi meč u seriji takozvane Inter Lige sinoć su gosti iz Seattla iznenadili i pobedili sa -07/05/13  CIN 2 - SEA 4I time nastavili seriju pobeda nad Redsima u međusobnim duelima na čak 6 vezanih ali mislim da tome večeras dolazi kraj jel po meni je večeras  sve na strani Redsa i uzimam njihovu pobedu za jak ulog!!!Naime večeras Redsi igraju i protiv druge neprijatne tradicije u mečevima Inter Lige gde na zadnjih 8 mečeva imaju 1-7...čudnojel upravo timovi iz N.L. imaju blagu prednost u tim mečevima ali i toj lošoj tradiciji mora doći kraj nadam se već od večeras.Večeras na moundu za CIN: M.Latos-RHP (7-2, 3.03) dok za SEA: J.Bonderman-RHP (1-2, 4.05) svakako velika prednost na strani Latosa.Sjajna sezona za Latosa koji baca sjajno i radi se svakako o velikom talentu pičeru sa izuzetnim predispozicijama i večeras bi trebao da zaustavi ne tako sjajan lineup gostiju koji je dodatno lišen DH udarača.Sa druge strane za Seatt. baca Bonderman povratnik u MLB krenuo je bio katastrofalno onda bacao jedno vreme dobro i u zadnjih par mečeva čini mi se opet ide u lošem smeru na jedinom meču u karijeri sa Redsima proveo samo 3 inn. i uništen uz eru 21.00 neverujem da ni večeras može zadržati sjajan lineup domaćina.Hiterski naravno velika prednost za Redse i nesmeju sebi dozvoliti luksuz da izgube još jedan meč protiv objektivno mnogo slabije ekipe.Kako bilo po meni je sve na starni Redsa večeras i uzimam njihovu pobedu za JAK ulog...!!!

Edited by Crni

Naziv kladionice: SuperSportBroj para iz kladionice: 11612 Vrijeme odigravanja: 01:15Naziv para: SFranc(h-1,5)-LA DodgersTip para: 2Tečaj: 1.600 Ev. dobitak: 6.600Ev. gubitak: 1.600 Gost ne gubi 2 razlike...

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 1164

Vrijeme odigravanja: 04:10
Naziv para: Arizona-Colorado
Tip para: 1
Tečaj: 1.600

Ev. dobitak: 6.600
Ev. gubitak: 1.600