snježana Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) dobro veče to sam zaboravila Edited July 9, 2013 by snježana Quote
MysticAladin Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 pozz...samo još nisi upoznao dwiza i pravila aktivnosti... Baš, gledam neke tabele aktivnosti. Polako, ući ću ja u kolotečinu. Taman imam vremena do novog ciklusa... Dotad upoznavanje i nadam se pokoji dobitni tiket Quote
Dinno Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dobar dan dobri ljudi... Ja sam novi, neki me znaju sa drugih foruma, sa nekima se prvi put srećem.. Evo malo listam teme, čitam pravila, neke analize i tako to... Nadam se da se ne bojite konkurencije Pozdrav i dobrodosao Quote
HaRe! Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Baš, gledam neke tabele aktivnosti. Polako, ući ću ja u kolotečinu. Taman imam vremena do novog ciklusa... Dotad upoznavanje i nadam se pokoji dobitni tiket I ovdje si došao da sakupljaš grijehe... Quote
Recommended Posts